-
MOJA MODLISZKA NIE CHCE JEŚĆ !!! POMOCY !!!
Moja modliksza nie chce jeść. Jest to modliszka gwinejska. Nie je już prawie 2 miasiące ! Nie wiem co się dzieje. Wrzucam jej pokarm [ mady - larwy much, czsami much jak się jakaś zjadzie, a ostatnio kupiłem świerszcze i też nie chce jeść ! ] i zupełnie nie jest nim zainteresowana. Nawet nie łapie, nie poluje. Cały czas siedzitylko na suficie terarium i nic nie j ! Pomocy. Moja modliszka jest po 7 albo 8 wylince i ma już skrzydła. Ma okoła 5 zm długości. Widzę, jak coraz bardziej chydnie jej odwłok. Boję się, że mi zdechnie. Proszę o pomoc. Co się dzieje z moją modliszką ?? Z góry dziękuję za pomoc.
-
Re: MOJA MODLISZKA NIE CHCE JEŚĆ !!! POMOCY !!!
jhak jest po 8 wylince i ma juz skrzydła to znaczy że to samiec. a jeśli to samiec to nie musi jeść. i tak niedługo padnie. polecam faq na modliszki.com.pl
-
ehh...
modliszka nieprzezyje 2 miesiace bez jedzenia...
MAX 2 tyg.!!!!!!!
-
jest to samiec i niebawem padnie...
tak to juz nimi jest ze po ostatniej wylince malo co jedza, czekajac tylko na jakas panienke...
-
2 tyg? oj chyba troszeczke dłużej.
-
Dłużej? Tak jak peeter powiedział góra dwa tygodnie. kumpel przed wakacjami na fula nakarmił gastricke-niestety nie wytrzymała nawet dwpch tyg.-11dni!
-
A mój samiec subimago membranacei wytrzymał miesiak bez żarcia, ale chory był, to i tak cud, że z tego wyszedł :]
-
Mówicie, że modliszka nie może żyć dłużej bez jedzenia niż 2 tygodnie, a moja już naprawdę nie je 1.5 miesiąca !! Raz tylko zjadłą samą głowę muchy i to wszystko .Widać, że jest bardzo słaba i boję się, że niedługo mi padnie, a tego naprawdę bym nie chciał...
-
spróbuj z róznym pokarmem ale ona i tak niedługo ze starości zdechnie
Uprawnienia umieszczania postów