Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: handel?????????

frydrych1
    Guest

handel?????????

witam wszystkich. co myslicie o hodowli modliszek dla pieniedzy i nie tylko. to znaczy kupowac male i sprzedawac duze. na pewno niekturzy z was tak robia moze ktos mi powie jak to sie robi?

THC_Inside
    Guest

Re: handel?????????

no rmalnie sie to robi tak jak napisaleses kupujesz male i je karmisz i pielengnujesz jak bys je mial je dla przyjemnosci tylko ze ida na handel jest to stosowane nie tylko z modliszkami ale wedlug mnie to przykre ja kupuje dla hodowli i chce je rozmnozyc a sprzedac mlode dlatego by miec na nowe gatunki nie bede napeno wydawal pieniedzy z zwierzat na jakies inne rzeczy poniewaz chce powiekszac moje doswiadczenia w hodowli :] (robie to dla przyjemnosci)

bestboy
    Guest

niektóży nie mają pojęcia o modliszkach a je kupują bo nastawiają się na zyski a potem owady zdychają bo nie mają odpowiednich warónków
    osobiście nie znam takich ludzi ale słyszałem o nich dużo
    a jak można zabić coś tak pięknego jak w załączniku???
    powiedzcie sami???

THC_Inside
    Guest

Piekne to malo powiedziane modliszki sa boskie ale zdjecie wedlug mnie nie odaje tego przezycia co zywa modliszka gdy sobie chodzi i bada otoczenie jest to naprawde nieopisane przezycie :] (uwielbiam modliszki i zgadzam sie z toba bestboy :])

leviatan
    Guest

Ja mam C.humeralis L5 piękna samiczka, L1 H. membranke, i samca tenodery L6, mialem i samiece lecz musiałem ją dobic:/ Ja wiem co sie czuje jak musisz zabic swaoja modliszke, ablo patrzec jak się męczy ((((((((((((((((((( Popłakałem się jak ją zabiłem, chociaz mam 15 lat, i nigdy nie płacze (((((((((((((

rozi
    Guest

do leviatan. nie chcesz moze odsprzedac tego samca tenodery? ja mam samice która cierpi z samotności. oferuje kaske lub część wylęgu (np. połowe kokonów)
    daj znac na forum lub gg
    pozdrawiam.

leviatan
    Guest

Rozi... nie oddam Ci samca:P za bardzo się do niego przywiązałem. Moze jak bedzie juz w stanie to Ci go przyślę i zapłodnii twoją samice i odsylasz samca a potem kokony:P

katola
    Guest

Ja mam tak samo. Nie sprzedaje zwierząt które hoduje. Za bardzo sie przywiązuje
    leviatan ja tez becze sam nie jestes -

Uprawnienia umieszczania postów