-
paradoxa l2-l3
mam 2 pytania pierwsze jakiej wielkosci swierszcze powiniennem jej podawac a drugie czy mozna modliszki karmic pinkami? z gory dzieki bo jutro je dostane i a dzis musze zamowic swierszcze a nie wiem jaki rozmiar
-
Re: paradoxa l2-l3
małe świerszcze (5 mm). Podobno pinkami nie wolno ale ja to stosuje i jest git(jak je kupujesz to nie barwione)
-
pinki podajesz na igle tak czy z pensety tez wezmie?? pinki mam dla wesolych pajeczorow.
-
n a skoro nie mozna pinkami choc nie wiem dlaczego (i dlaczego nie kolorowe??) ale to mozna zawsze przeobrazic pinki w muchy chyba nie ?? i wtedy moga juz jesc bez problemu ??
-
mnie sie nie pytaj ale pinki moze sa za tluste, a nie barwione gdyz cholera go wie czym je barwia, ja zawsze uzywam bialych
-
ja u siebie w miescie jeszcze nie iwdzialem bialych nie pytalem sie bo mi to zwisa ale nie wiem czy maja gdzies biale myslalem ze to bez roznicy czy kolor czy biale :/
-
czyms je musza zabarwic bo one raczej sa sprzedawane jako przynenta na ryby ktore lubia kolorowe, a nie dla naszych potworkow a nie wiem czym je tam maluja. naturalnie sa biale i w wedkarskich na pewno dostaniesz takie. karmisz modlichy pinkami??i jak??
-
nie karmie pinkami bo mam jedna narzie i mloda ale tez chce sie dowiedziec co i jak :] jestem poczatkujacy w tych sprawach jesli codzi o to ze mam dopiero pierwsza modliszke w zyciu ale duzo o nich wiem z filmow przyrodniczych (bo zawsze chcialem miec modliszke) wiec tu teraz tak jak ty sie dokztalcam :]
-
to i tak lepiej masz niz ja bo ja jutro kupuje 2 sztuki-parke tak l.3-4 i bede kombinowac co i jak. a jaka masz ja dostaje paradoxy. wiec pytamy sie co z pinkami??
-
Pinkami nie karm paradoxy, moga ja latwo uszkodzic. Muchy z pinek beda za to swietnym pokarmem, L4 juz sobie z nimi poradzi, dla mniejszej pozostaje karmienie z pensety.
NAturalnym kolorem pinki jest KREMOWY, nie bialy.
Uprawnienia umieszczania postów