Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: siedzi

Mieszany widok

frydrych
    Guest

siedzi

siedzi na siatce i nie schodzi wogole na drzewko. czy cos jej nie pasuje?

Predator
    Guest

Re: siedzi

jak nic jej nie jest (nie jest otępiała, porusza się szybko, jak normalna modliszka) wo wszystko w pożądku, widać nie ma ochoty nigdzie włazić

lim
    Guest

moja siedzi ciągle na ściance a jak ją daje na patyczek to i tak ekspresowo znajduje sie na ściance widać tak lubi

kdoris
    Guest

moja do wylinki imagalnej cały czas wisiała na suficie, a terazcos jej chyba skrzydła przeszkadzają i nie umie sie wdrapac na fufit to siedzi sobie na patyczkach

mantid
    Guest

Na podstawie wnikliwej lektury literatury fachowej i konsultacji z hodowcami zagranicznymi ustalilismy diagnoze. Trzba przyznac, ze jest trochę przerazająca: prawdopodobnie nie pasuje jej drzewo. W tego typu wypadkach zalecany jest zastrzyk oleju do głowy (przynajmniej 5 jednostek codziennie przed snem).

lim
    Guest

ja sie na tym nie znam przyznaje sie bez bicia ale....jakoś mi sie nie widzi zeby rodzaj drzewa (galązki) miał jakieś znaczenie chociaż moge sie mylic (wiem teraz usłysze ostrą krytyke )

m.borkowski
    Guest

Moja też uciekała z gałązki, a potem włożyłem jej do terrarium zgaszoną i już nie uciekała.

Zdrówko,
    Borek

lim
    Guest

zgaszoną tzn jaką? bo nie bardzo rozumiem

PULSAR
    Guest

Galazka palila sie...:P

Uprawnienia umieszczania postów