Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: czy to jest regula?

Mieszany widok

kaczi
    Guest

czy to jest regula?

czy regula jest to ze przed wylinka modliszka nie je okolo 3 dni ?

pytam bo wczoraj jedna z moi modliszek zjadla obfita "kolacje" ( skladajaca sie z 2 srednich much i pajaka) a dzisaj rano byla juz o L wieksza.

mantid
    Guest

Re: czy to jest regula?

FAQ

kaczi
    Guest

no spoko, ale tam pisze ze jak traci zainteresowanie zarciem albo jak reaguje na nie nerwowo. A moja przed samiuska wylinka sie nazarla jak "swinia"

katola
    Guest

skoro zjadła a potem wylinka to nie ma reguły! Gdyby była taka reguła to twoja modlicha nie zjadłaby takiej kolacji-choć w sumie wyjątek potwierdza regułe

piteer
    Guest

niema takiej reguly...
    ja mam tak bardzo czesto

dominik1
    Guest

Katola od regóły zawsze są wyjatki ale to nie jest regóła po prostu tak często bywa, osobiście u moich modliszek bardzo czesto jest tak ze dzis je jutro linieje

dominik1
    Guest

Ja mam bardzo dużo wyjątków zwłaszcza w mojej komputerowej ortografi . Z góry sorki za te błędy bo mnie one razą ale pomyliłem i zamiast podgląd nacisnełem wyślij:/ normalnie je bym poprawił

/tak to pisze zanim sie ktoś do mnie przyczepi ze powinienem sie uczyć(ucze się)/

harwa
    Guest

moje modliszki zachowywaly sie rozne jedne napychaly sie na maksa a nastepnego dnia linialy a inne nic nie jadle przez 2 -3 dni i linialy....wiec nie mozna mowic o zadnej regule

fenrir
    Guest

no to mamy kolejny wyjatek od reguly bo wczoraj wieczorem moj affinis zjadl swierszcza tylko o polowe mnijeszego od siebie a dzisiaj po powrocie ze szkoly byl juz po wylince

katola
    Guest

nie ma reguł-tak mi wyszło-ja tez miałem kiedys przypadek modliszka gastrica L3 zjadła 3 pająki a 3 godz. pozniek juz była L4

Uprawnienia umieszczania postów