Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Co z nim jest?

Kaśka
    Guest

Co z nim jest?

Mam samca S. Gastrica 5 dni po ostatniej wylince zaraz po wylince zaczął wysuwać na zewnątrz z odwłoka coś, co wygląda jak narządy płciowe i wyginął to w stronę gdzie stoi terra z dorosłą samica, która przeszła wylinkę w tym samym dniu, co on. Zawsze to coś po jakimś czasie chował, ale ostatnio już tego nie chowa przechylone jest w bok nie ważne czy jest w terra czy na ręce czy je czy nawet jak się załatwia to tez to wystaje. Moje pytanie brzmi czy to jest normalne a jeśli nie to czy można mu jakoś pomoc i czy to przeszkodzi mu w kopulacji, bo mam dwie samiczki, do których chciałabym go dopuścić?

kamilke747
    Guest

Re: Co z nim jest?

Z moich wiadomości co wiem to on wyczuwa samice i jez by chciał z nia kopulowac sie wiec to narmalenw zachowanie
    POZDRAWIAM kamilke747

kudlaty
    Guest

Zdechnie...

mantid
    Guest

niestety, boje sie ze kudlaty ma rację... To co wystawia to jego narzad kopulacyjny, ale mocno podejrzane, ze robit to od razu po wylince. Prawdopodobnie wadliwie przeszedł wylinkę.

Kaśka
    Guest

Wylinkę przeszedł normalnie bo jak wysychał to nic nie wystawiał a po za tym je jest ruchliwy tylko dlaczego on tego nie chowa jak robił to na początku?

Uprawnienia umieszczania postów