-
Pilne !!
Czy modliszka może wylinieć stojąc na podłożu ?? Moja modliszka ( L2 ), cały czas leży na podłożu...była dobrze karmiona, nadal ma pełny odwłok, miała duża wilgotność. Druga dzisiaj wyliniała, to może i ta niedługo wylinieje ?? Ale czy nic jej się nie stanie jak nie będzie przyczepiona do ścianki czy pokrywki ?? A może ona po prostu zdycha ?? Ale dlaczego ??
-
Re: Pilne !!
może, moje wszystkie tak liniały dopiero przy l3 zaczeły liniec wisząc
-
Hm szczerze mówiąc to pierwszy raz słysze zeby modliszka liniała stojąc na podłożu.
Z tego co wiem kazda modliszka linieje wisząc głową w dół ale co do tego nie jestem pewien.
Mi się wydaje to bynajmniej dziwne.
Moze ktos inny znajacy sie konkretnie na rzeczy sie wypowie
-
nie nie kazda, kilka gatunków prawie zawsze linieje na podlozu...
-
a jak to jest z gastricasmi ??? moje 19 sztuk wszystkie na leząco liniały az do 3 wylinki.
-
hmmm...
chyba cos nietak z towimi gastricami...
-
otóż nie wiekszą częsć sprzedałem a te co ma w domu pieknie podrosły teraz są już l6 a na 19 sztuk 2 mi wypadły i głupio się przyznac ale jedną zjadł pies a jedną niechcący skarmiłem rzekotką żabim
-
eej koles moja gastrica l2 robi identyko!!!!!!! wlasnie w tym momencie!!!podaj mi swuj nr gg to pogadamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na pewno nie zdycha
-
Hm.. leży tak już od 2 dni..nie rusza się, ale żyje. Wygląda jakby była strasznie osłabiona. Ostatnio nie chciała jeść (chyba była najedzona..).
-
a moja tesz tak siedzi a jak muszka podchodzi to sie patrzy na nią i tyle pewnie po prostu przechodzi wylinke (tak mi sie wydaje) bo nigdy wczesniej tak nie robila a , i mam pytanie ile trwa wylinka? i jak bys mugl to wyslij mi swuj nr gg na maila pk11@op.pl
Uprawnienia umieszczania postów