Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Pilne !!

Vagric
    Guest

Pilne !!

Czy modliszka może wylinieć stojąc na podłożu ?? Moja modliszka ( L2 ), cały czas leży na podłożu...była dobrze karmiona, nadal ma pełny odwłok, miała duża wilgotność. Druga dzisiaj wyliniała, to może i ta niedługo wylinieje ?? Ale czy nic jej się nie stanie jak nie będzie przyczepiona do ścianki czy pokrywki ?? A może ona po prostu zdycha ?? Ale dlaczego ??

dominik1
    Guest

Re: Pilne !!

może, moje wszystkie tak liniały dopiero przy l3 zaczeły liniec wisząc

mikusis
    Guest

Hm szczerze mówiąc to pierwszy raz słysze zeby modliszka liniała stojąc na podłożu.

Z tego co wiem kazda modliszka linieje wisząc głową w dół ale co do tego nie jestem pewien.

Mi się wydaje to bynajmniej dziwne.

Moze ktos inny znajacy sie konkretnie na rzeczy sie wypowie

mantid
    Guest

nie nie kazda, kilka gatunków prawie zawsze linieje na podlozu...

dominik1
    Guest

a jak to jest z gastricasmi ??? moje 19 sztuk wszystkie na leząco liniały az do 3 wylinki.

piteer
    Guest

hmmm...
    chyba cos nietak z towimi gastricami...

dominik1
    Guest

otóż nie wiekszą częsć sprzedałem a te co ma w domu pieknie podrosły teraz są już l6 a na 19 sztuk 2 mi wypadły i głupio się przyznac ale jedną zjadł pies a jedną niechcący skarmiłem rzekotką żabim

Soul
    Guest

eej koles moja gastrica l2 robi identyko!!!!!!! wlasnie w tym momencie!!!podaj mi swuj nr gg to pogadamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na pewno nie zdycha

Vagric
    Guest

Hm.. leży tak już od 2 dni..nie rusza się, ale żyje. Wygląda jakby była strasznie osłabiona. Ostatnio nie chciała jeść (chyba była najedzona..).

Soul
    Guest

a moja tesz tak siedzi a jak muszka podchodzi to sie patrzy na nią i tyle pewnie po prostu przechodzi wylinke (tak mi sie wydaje) bo nigdy wczesniej tak nie robila a , i mam pytanie ile trwa wylinka? i jak bys mugl to wyslij mi swuj nr gg na maila pk11@op.pl

Uprawnienia umieszczania postów