Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: sklep w KAtowicach

Re: sklep w KAtowicach

Madziu n mariackiej maja powiem ze tak goe... nie kwri i nie ma co porownywac ilosci akwariow i wszystkiego-to ze w KONGO jest wilgotno i duszno to tez taka sprawa ze jest to w piwnicy a na mariackiej tak nie ma!!1 w KOngo jest o wiele wiecej zbiornikow i ogolnie nie ma jak dostosowac tam pomieszczenia zeby zalozyc tam jakas wentylacje! co do karmowki to jest tak ze musisz sobie zamowic-nie kazdy bedzie trszymalk na okraglo szczury roznych wielkosci (mimo ze jest to sklep "specjalistyczny") oni zaopatruja sie na gieldzie i tyle. co do fachowosci obslugi wlascicielka Elephe (Ania) zna sie na rzeczy i wie co robi i wie co sie jej oplaca wiec moze dlatego nie ma na stale wszystkich gryzoni a reszta pracownikow zna sie na poszczegolnych zwierzatkach-Ania zna wszystkieceny i zwierzeta, jej maz zna sie na rybch dlatego o ceny pajakow pyta Ani bo ona sie nimi glownie zajmuje! i tak uwazam ze maja najwieksze pojecie o wszystkich gadach i pajakch w calych katowickich zoologicznych!!!

Madziu zgadzam się z tobą w kilku sprawach przede wszystkim z tą karmówką-tragedia (klatki z gryzoniami świecą pustkami przez cały tydzień) Ja najczęściej zaopatruje się u Massona w Chorzowie trochę drożej ale większe prawdopodobieństwo dostania gryzonia a i świerszcze dostępne przez cały tydzień.
    Co do obsługi w Kongo najlepszy był tam taki młody chłopak ale ostatnio go nie ma chyba go wywalili.
    Ale najważniejsze ,że zwierzęta tam przetrzymywane mają dobre warunki i tym miłym akcentem zakończę moją opinie o tym sklepie.

-nikt mnie z kongo nie wywalił!!!!!!
    -w czym byłem najlepszy??
    -sklep to faktycznie pod wzgledem:
    1 porady akwa-terra
    2 cen pająków i ich wyboru (w katowicach i duzej okolicy) jest najlepszy!!
    -czepiacie sie karmowki:
    można zamowic staly odbior karmowki, faktycznie po co ona tam ma lezec i czekac
    zamawiasz i dostajesz
    ---kto polecał sklep w tesco gliwickim, to przeciez niezla mordownia, wg nich P imperator to skorpion, wiec trzeba mu zrobic pustynne terra, a jak pani zapytalem czy dostanie wody dostalem zjebke, bo ona zraszala terra w zeszlym tyg!!!!!!!!!
    --pozdrawiam wszystkich Paweł

POL jeszcze pytasz w czym byles najlepszy-hahaha-sam o tym wiesz a chcesz zeby inni Ci mowili
    co do karmowki zamawiasz i masz i tu Cie popieram!!!

Po raz ostatni w tym temacie byłam wczoraj w kongo nie było nic (3 małe myszki) powiedzieli ,że jutro (wtorek będzie wybór szczurów) Byłam dzisiaj 11.30 i jak zwykle 1 wielki szczur (dla anakondy) i nic więcej Ci ludzie są niepoważni no ale może wolny rynek ich zweryfikuje.
    Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego sklepu.(może tylko ja mam pecha???)
    Magda

Uprawnienia umieszczania postów