Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Została jedna :(

Predator
    Guest

Została jedna :(

Ale sie wkurzyłem Z pięciu modliszek została mi jedna, to były L1 Creobotra Meleagris. Dwei padły jedna po drugiej zaraz po pierwszej wylince, chociaż karmiłem je systematycznie, po 4-5 muszek dziennie. Kolejne dwie padły dzisiaj chociaż przed wczoraj dostały po 4 muszki Miały odpowiednią wilgotność i wszystko jak należy (tak mi sie wydaje) to dlaczego padły? Czyżby wady genetyczne, w końcu śmiertelność małych modliszek jest bardzo duża, ale żeby aż taka?

Remus
    Guest

Re: Została jedna :(

Ja mam kilka sztuk od L1 i zyja bez problemu wszystkie-sa juz L5-L6.

Soul
    Guest

wspułczucie to raczej te wady genetyczne przecierz to nie mozliwe zeby ci 4 padły pod rząd o tak sobie z niczego lepiej sobie kup gastrice one wszystko przerzyją chyba rze jusz masz

piteer
    Guest

mi tez z 4 parasphendali zostala 1....

mikusis
    Guest

mi z 6 chinskich zostały 2 i to samice:/

rosea
    Guest

mi z 6 paraspendali została jedna, a z 4 chińskich żadna, cóż takie są prawa natury, przetrwa najsilniejsza

mikusis
    Guest

dlatego najlepiej o ile jest taka mozliwosć kupowac modliszki w stadium L3.

Wtedy sa juz po tym tródnym okresie gdzie padaja jak mrówki.

Predator
    Guest

Dobrze że przynajmniej ja niczego nie zwaliłem Soul - miałem 4 Gastrice, od L1, 2 z nich (samiec i samica) dorosły i padły w bardzo sędziwym wieku (jak na owady) reszta padła przy wylinkach, więc zgadzam się z tobą - Gastricą wady genetyczne nie straszne

Uprawnienia umieszczania postów