Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: czy ona nie zabije mi modliszki?

Oluś
    Guest

czy ona nie zabije mi modliszki?

Wcześniej miałam modliszke, ale niestety zaatakował ją świerszcz i zdechła Teraz mam nową modliche i nie chcę popełnic tego samego błędu. Jak myślicie, czy 3-centymetrową modliszkę może zaatakować (na śmierć) 3-centymetrowy świerszcz? Proszę pomóżcie mi, bo nie wiem co robić ;( !!!!!!!!!

dominik1
    Guest

Re: czy ona nie zabije mi modliszki?

czy ja dobrze rozumiem 3 cm świerszcz kontra 3 cm modliszka??? ty w domu chcesz jakieś sporty walki urządzić czy od razu żeźnie?? to jest chyba oczywiste ze świerszcz wszama modliche modliszka jest zbyt delikatna zeby złapac takiego świerszcza a świerszcz skozysta z byle okazji i jak tylko da rade zje modliszke!!!

bestboy
    Guest

po modliszce nic nie zostanie daj jej jakiś mniejszy pokarm lub wylęg świerszcza!!!!!!!!!!!!!

Oluś
    Guest

oczywiście mam wylęg świerszczy ale zastanawiałam sie czy można dac jej te dorosle Ale dzięki za rade!! Napewno nie będzie żadnych walk ani żadnej żeźni!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!

m.borkowski
    Guest

Kiedyś już pisałem - jak się nie ma mniejszego pokarmu, można wziąć dużego świerszcza i urwać mu tylne nogi. Staje się dużo łatwiejszym łupem, ale to ostateczność. Póki masz mniejsze, karm mniejszymi.

Zdrówko,
    Borek

Uprawnienia umieszczania postów