Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Czy modliszki jedzą mysie osseski ??

Wisel
    Guest

Re: Czy modliszki jedzą mysie osseski ??

Nic nie jest sadyzmem pod warunkiem że dany owad czy ssak jest pożywieniem dla innego zwierzęcia. Sadyzm to jest znecanie się nad owadem-ssakiem które nie ma ani zadnego celu naukowego.

PULSAR
    Guest

Co do kosci - wydaje sie to dziwne, ale np. sphodromantis gastrica sa w stanie zjesc kosci mlodej (3-4cm) zaby.

Wisel
    Guest

Jeśli uważasz to wszystko za sadyzm, znaczy że jesteś miękki, co za róznica czy modliszka zje tą mysz w polsce czy w afryce?

Nevermore
    Guest

sadyzm to bylby gdybys wrzucil ta mysz to pojemnika zadzwonil po kumpli i byscie sie z tego cieszyli...

popostu mi np zal jest zucic taka mysz czy cos w tym rodzaju jezeli wiem ze jesto to zbedne....wiadomo ze weza nie bede karmil siwerszczami ;| ale tez bez przesady w naturze zabija sie zeby przezyc ale w tym momecie my kierujemy ta "dzungla" i to zalezy od nas....

The_Answer
    Guest

Ale Ty zdecydowales sie na kierowanie ta jungla wiec co TY wogole wypisujesz, decydujecie sie na hodowle egzotycznych wezy, jaszczurek, modliszek, pajakow... i zal wam jest je nakarmic?? to lekka przesada po kiego ch*** sie pakujecie w ten interes, sorry jesli ktos poczul sie urazony tym postem ale to ja czuje sie urazony gdy czytam o czyms takim

Uprawnienia umieszczania postów