-
Re: czy można modliszkę L3 włożyć do faunabox i włożyć ją do...
Z przekonaniem to sa rózne metody.Argumenty jakie możesz wysunąć to nie śmierdzi,nie bałagani,nie chałasuje po prostu idealne zwierze do mieszkania. Jedynym i niestety poważnym problemem mogą byc hodowle muszek owocówek. Ja na początku stawialem przed faktem dokonanym,stawiałem pomieszczenie ze zwierzęciem w pokoju,na początku było trochę krzyku potem rodzice sie przyzwyczaili. I jeszcze jedna ważna rzecz w swoim pokoju i w miejscu gdzie masz zwierzęta musisz utrzymywac bezwzględny porządek. Jeśli od zwierząt zacznie śmierdziec lub będzie wkoło nich ''burdel'' to wszystkie argumenty upadna w przedbiegach. Powodzenia w przekonywaniu rodziców.
-
-
A moze do szafy mamusie?
Zdrowko,
Borek
-
-
chyba będę mógł mieć mama powiedziała że narazie nie ale za niedługo tak a więc kupię ją w poniedziałek i chowam dza safką gdzie będzie miała światło i powietrze
-
Moi rodzice od razu sie zgodzili, a potem czesto przychodzili popatrzeć. Jak jedna źle przeszła wylinke to moja mama co chwila zaglądała czy żyje. Teraz jak mam już dorosłą to przychodzą oboje poaptrzyć jak jej wrzucam coś większego I niezłą radochę mają z tego
-
hehe ja bylem na wycieczce 3-dniowej i moja mam sie opiekowala pajaki i modliszka ;| co mnie zdziwilo
-
Ja wiem że mamy to ciężka żecz ale moja jak zobaczyła tą cudną główkę to była zachwycona teraz mojej modlisi już nie ma a moja mama płakała za nią !!!!!!!!
-
Proponuje kupić nowa
Uprawnienia umieszczania postów