-
czy można modliszkę L3 włożyć do faunabox i włożyć ją do...
cześć wam mam małe pytanie czy można modliszkę L3 S gastrica włożyć do małego fauna box i włożyć ją do szafy ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? prosiłbym o odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam mateusz !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: czy można modliszkę L3 włożyć do faunabox i włożyć ją do...
Modliszki polują za pomocą wzroku,więc nie można jej trzymać w ciemku,a co przed rodzicami chcesz schować?Poza tym dla modliszki L3 nawet mały faunabox jest za duży.
-
mógłbym ją włożyć ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????
-
NO BO MAM NIE JEST PRZEKONANA DO MODLISZEK
A JA JUŻ WPŁACIŁEM ZALICZKE 5 ZŁOTYCH TO MÓGŁBYM JĄ WŁOŻYĆ DO SZAFY I MAŁEGO FAUNA BOXU ????????????????????
-
Rozumiem ze mama mogla by sie bac ptasznika,ale modliszki??Wytlumacz jej ze nie ATAKUJE LUDZI itd.
-
Nie mógłbyś,trzymanie modliszki w ciemnej szafie jest równoznaczne ze znęcaniem się nad nią.Najlepiej jakbys przekonał mamę.
-
Przekonaj matke a jak sie nie zgodzi... to powiedz ze to patyczak....z wlasnego dosiwadczenia wiem ze nie ktorzy ludzie nie maja pojecia jak wyglada modlicha.
-
mam się nie zdodziła ni i co teraz ??? chyba że ją kupię i ją gdzieś schowam np. za szawką podraccie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
A moja mama polubiła modliszki. Szczególnie membranace'ę której już nie ma. Ale pająka nawet nie chce zobaczyc :P
-
i co mam zrobić ????????????? teraz gdzie ją schować albo jak przekonać mamę ????
Uprawnienia umieszczania postów