Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie

Tony_666
    Guest

Re: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie

Ciapek to nie jest jedyny sklep w Rzeszowie,podejrzewam, że dało by sie wybrać lepszy sklep pod względem zwłaszcza cen,tańsze terraria,zwierzaki...

Ciapek_anolis
    Guest

Ale Biofil jest w Krakowie nie w Rzeszowie ;]

Tony a o który sklep Ci dokladniej chodzi ? np ten na ul. Mickiewicza ?

Tony_666 powiedz o który sklep Ci chodzi, ja znam tylko dwa - ten i Zoo w Europie? Daj znać pliz

Chodzi mi o sklep w którym są jaszczurki

Tony_666
    Guest

Nie o ten sklep na ul.Mickiewicza mi chodziło tam jest zadrogo ;( ,choć jest tam dosc spory wybór,ale ceny nieraz jak z kosmosu.
    Chodziło mi o sklep w centrum handlowym REDUTA, są tam węże,jaszczurki,ptaszniki,owady,tanie terraria,zwierzęta karmowe(o wiele tańsze niz w RCMB)wszystko miewiecej jest po przyzwoitych cenach,poniewaz zdarzy sie tam od czasu do czasu jakis wyjatek(że coś jest drogo),choć w RCMB takim wyjątkiem jest prawie każdy zwierzak... wybór należy do was.

Tony owszem ceny moze nie są wysokie ale zwierzęta są trzymane w okropnych warunkach !! np. gek lamparci - to jest jakies nieporozumienie wogule, sprzedawacy chyba nie widzą jak on cierpi, to samo ten legwan mlody , albo 3 inne gekony... szkoda słów. Ja tam sie zaopatruje jedynie w pokarm dla moich zwierzaków bo jest w miare :/ tani (50gr - swierszcz)

Tony_666
    Guest

Co do tego niezgodziłbym sie.Zwierzaki może nie są trzymane w jakiś najlepszych warunkach,ale optymalnie jak to sie dzieje w wiekszosci lepszych sklepów zoologicznych i mają fachową opieke.Bocieq na ul.Mickiewicza jest lepiej względem zwierzaków w terrariach ??

Tony_666
    Guest

Albo Bocieq sie kierujesz względem estetyki w terrariach na ul.Mickiewicza - już tak nie jest :P:P:P ,ponieważ dany pracowniki co tam zajmował się terrarystyką pracuje teraz w RCMB :P:P:P

To wiem ale nie powiedziałem ze na Mickiewicza jest super, tam tez nie jest najlepiej ... Wogule w polsce jest baaaardzo mało takich naprawde dobrych sklepów. A o Rzeszowie to juz nie mowie... Dobrze ze jestesmy my - TERRARYSCI :P hiihi

Pozdrawiam i Zycze Szczesliwego Nowego Roku ))))

Uprawnienia umieszczania postów