Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie

Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie

RCMB na Przemysłowej w Rzeszowie otworzyło nowy market Zoo - Ogród. Jest spora powierzchnia. Dośc duży wybór jaszczurek (ok 10 gat.), ptaszniki (małe osobniki). Generalnie mozna kupic wszystko co jest potrzebne w terrarystyce (terra, oświetlenie, roślinki, korzenie, odzywki, witaminy, karmówkę). Ceny są uważam dość niskie.

Re: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie

A ja uwazam ze ceny niezbyt niskie są, sątakie jak w kazdym innym sklepie a niektore zwierzeta nawet drozsze są. Za blondi L1 chcą 200 zł a za boehmei L1 gosc mi krzykną50 zł :///

Ciapek_anolis
    Guest

a jak trzymają zwierzaki?Mają uvb itd? Jeśli tak to są warte takiej ceny

OK, masz racje, ale 25 cm Toke za 130zł, czy Gek Leśny za 60zł ok15cm to raczej nie są bardzo wygurowane ceny.
    Na pająki nie zwracałem uwagi.
    Jeśli chodzi o ceny to chodziło mi głównie o faunaboxy, korzenie, witaminki, generalnie nie o zwierzęta.

Ciapek_anolis
    Guest

Jeśli zwierzeta sa trzymane w odpowiednich warunkach to nalezy własnei w takim sklepie kupowac! no a reszta artykułów...hmmmmm.... ja np mieszkam w Dąbrowie Górniczej i najtanszym "porządnym" sklepem zoologicznym jest dopiero Biofil w Krakowie i bardziej mi sie opłaca kupowac wysyłkowo niż na miejescu;/

marco_tbg czy w tym sklepie można kupić żółwie lądowe(stepowe,greckie, itd)
    I w jakie są miej więcej cenie?

Jest chyba jeden w terrarium z legwanem ale nie ma ceny

Tak jak pisze Bocieq jest jeden stepowy, cena chyba 240 (tak mi sie zdaje). Sam szukam od pewnego czasu stepowca lub greka w dobrej cenie ale na razie jest problem.

Wiesz Ciapek ja tez nie jestem z Rzeszowa tylko z Tarnobrzega. Ale ten sklep mi odpowiada. Jestem raz na dwa tygodnie w Krakowie i czasem wpadam do Biofila (czekam na świeżą dostawe geków na poczatku stycznia).

Ciapek_anolis
    Guest

Tak , Biofil ma bardzo dobre ceny , ma też artykuły których nie ma gdzie indziej (lecz nie zawsze sa one tanie np. prostowana kora:d )

Uprawnienia umieszczania postów