-
Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie
RCMB na Przemysłowej w Rzeszowie otworzyło nowy market Zoo - Ogród. Jest spora powierzchnia. Dośc duży wybór jaszczurek (ok 10 gat.), ptaszniki (małe osobniki). Generalnie mozna kupic wszystko co jest potrzebne w terrarystyce (terra, oświetlenie, roślinki, korzenie, odzywki, witaminy, karmówkę). Ceny są uważam dość niskie.
-
Re: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie
A ja uwazam ze ceny niezbyt niskie są, sątakie jak w kazdym innym sklepie a niektore zwierzeta nawet drozsze są. Za blondi L1 chcą 200 zł a za boehmei L1 gosc mi krzykną50 zł :///
-
a jak trzymają zwierzaki?Mają uvb itd? Jeśli tak to są warte takiej ceny
-
OK, masz racje, ale 25 cm Toke za 130zł, czy Gek Leśny za 60zł ok15cm to raczej nie są bardzo wygurowane ceny.
Na pająki nie zwracałem uwagi.
Jeśli chodzi o ceny to chodziło mi głównie o faunaboxy, korzenie, witaminki, generalnie nie o zwierzęta.
-
Jeśli zwierzeta sa trzymane w odpowiednich warunkach to nalezy własnei w takim sklepie kupowac! no a reszta artykułów...hmmmmm.... ja np mieszkam w Dąbrowie Górniczej i najtanszym "porządnym" sklepem zoologicznym jest dopiero Biofil w Krakowie i bardziej mi sie opłaca kupowac wysyłkowo niż na miejescu;/
-
marco_tbg czy w tym sklepie można kupić żółwie lądowe(stepowe,greckie, itd)
I w jakie są miej więcej cenie?
-
Jest chyba jeden w terrarium z legwanem ale nie ma ceny
-
Tak jak pisze Bocieq jest jeden stepowy, cena chyba 240 (tak mi sie zdaje). Sam szukam od pewnego czasu stepowca lub greka w dobrej cenie ale na razie jest problem.
-
Wiesz Ciapek ja tez nie jestem z Rzeszowa tylko z Tarnobrzega. Ale ten sklep mi odpowiada. Jestem raz na dwa tygodnie w Krakowie i czasem wpadam do Biofila (czekam na świeżą dostawe geków na poczatku stycznia).
-
Tak , Biofil ma bardzo dobre ceny , ma też artykuły których nie ma gdzie indziej (lecz nie zawsze sa one tanie np. prostowana kora:d )
Uprawnienia umieszczania postów