-
Gdzie można nabyć hymenopus coronatus ??
Jestem z Bydgoszczy - miasto to totalne dno pod względem hodowli zwierząt, trudno tutaj nabyć cokolwiek innego niż pies czy kot.
Dlatego chciałabym uzyskac informacje gdzie można kupić hymenopus coronatus (w województwie kujawsko - pomorskim, chyba że ktoś zna hodowcę spoza województwa, który w humanitarny sposób przesłałby okaza - za rozsądną cenę :P ).
Pozdrawiam
-
Re: Gdzie można nabyć hymenopus coronatus ??
Czesc w Polsce dosyc trodno zdobyc ten gatunek .Gdy tak sie rozgladalem po tych modliszkach to znalazlem ze http://www.chamaeleo.prv.pl byc moze je maja.A w USA tymczasem natrafilem na pewnego pana ktory proponuje sprzedac oetke tej modliszki za 250 dolarow.Powodzenia Wlodek.
-
W biofilu zapytaj. Czasami tam maja.
-
teraz w polsce praktycznie nieznajdziesz, pojedź na giełde do pragi (4 IX) tam napewno coś bedezie
-
Napisz do mantida.ostatnio mial mlode.Niedlugo moze i ja bede mial
-
oby oby remus
-
dzięki za rady
Jeśli macie jeszcze jakies pomysły chętnie skorzystam .......... (albo młode z przyjemnością sie nimi zaopiekuję)
-
W Pradze nigdy hymenopus coronatus nie spotkalem, mantid powinien niebawem je miec.
-
A może ktoś gdzieś spotkał PSEUDOCREBOTRA WAHLBERGII ??
ten gatunek też bardzo przypadł mi do gustu, ciekawe czy ktokolwiek w Polsce ma takie stworzenie
-
Re: A może ktoś gdzieś spotkał PSEUDOCREBOTRA WAHLBERGII ??
Ja wprawdzie nie mieszkam w Polsce lecz w USA lecz posiadam dorosla samice Pseudocreobotra wahlbergii do ktorej dopuscilem samca.Lecz prawdopodobnie nie zostala zaplodniona a jej samiec zginol ze starosci.Dlatego kupilem u jednego z hodowcow samca ktory mam nadzieje zrobi swoje.Serdeczne pozdrowienia do hodowcow MODLISZEK w Polsce Wlodek.
Uprawnienia umieszczania postów