-
Re: Totalna porażka ... - Kakadu!!
hmm a wiec tak:
- po pierwsze nie bronie tylko stwierdzam fakt ze jest tam lepiej niz w innych warszawskich sklepach (przynajmniej moim zdaniem)
- po drugie nie zauwazylem zeby jakies gady byly w zlej kondycji (o ile w sklepie moga byc w dobrej) sa ruchliwe i nie siedza cale dzien otepiale
- po trzecie maja tam o niebo lepsze warunki niz np. w fort wola gdzie terra dla boasa nie bylo zabezpieczone od gory i siedzial caly bozy dzien zaplatany w swietlowke albo legwan spokojnie sobie spacerujacy po sklepie bo ktos terra nie zamknal :/ jak bym im nie powiedzial to by pewnie nie zauwazyli. albo akwa z poskoczkiem nie przykryte od gory a jak mowie im ze wyskoczy to babko do mnie wielkie oczy i "on umie skakac". nie wcale, nazwa wziela sie od tego ze pelza
- po czwarte nigdy nie mialem okazji zaobserwowac tam zapackanych i nie czyszczonych od tygodni terrariow jak to sie zdarza w innych sklepach. albo mialem szczescie albo po prostu jest choc jedna osoba ktorej choc troche zalezy i czasem sprzata.
reasumujac warunki sa lepsze niz w innych skalepach ale nie porownojmy ich z warunkami u chodowcy. nie spotkalem jeszcze nawet jednego sklepu w ktorym warunki chodowlane bylyby choc troche zblizone do podstawowych dlatego jestem przeciwny trzymaniu gadow w sklepach. jedyne co chcialem przekazac to to ze sa tam lepsze warunki i tyle, i wcale nie mam tam nikogo znajomego. ot takie moje spostrzezenie. i jak najbardziej zgadzam sie ze kamek siedzi w terra dla pajaka
szkoda mi go i zycze mu (tak samo jak innym zwierzetom w sklepach) zeby szybko kupil go ktos kto sie nim odpowiednio zajmie
Uprawnienia umieszczania postów