-
Totalna porażka ... - Kakadu!!
Witam
Na poczatku chcialem powiedziec, ze ten post nie dotyczy WSZYSTKICH pracowników sieci Kakadu. W sklepach tych pracuje kilku naprawde dobrych terrarystów, ale wiekszosc pracowników Kakadu po prostu mnie zalamuje ...
Wczoraj pojechalem sobie do Kakadu na Targówku w Warszawie i dowiedzialem sie kilku bardzo ciekawych rzeczy mianowicie na temat A.Brodatej Powiedzieli mi:
-ze A.Brodata jest jaszczurka nadrzewna i potrzebuje bardzo wysokiego terrarium (jak probowalem wytlumaczyc ze mowia bzdury, to podwazali moje wiadomosci i mowili ze oni wiedza lepiej)
-mowili tez ze: wystarczy ja karmic maczniakami i bedzie wszystko z nia w porzadku.
i jeszcze powiedzieli najbardziej dolujaca rzecz dla mnie!! Ze A.Brodata potrzebuje wodospadu bo lubi pix bierzaca wode!!
Pomijam fakt, ze sklep ten jest bardzo drogi (jak wszystkie Kakadu) ale ich wiadomosci na temat zwierzat terraryjnych sa po prostu NIKLE!!
Ich wiedza swiadczy ze terrarystyka w Polsce po prostu upada ;[[
Chyba jedynie w Carrefourze na Wilenskiej sa dobrzy ludzie od terrarystyku, bo tam nie gadaja glupot jak w innych sklepach Kakadu. :[[
Pozdrawiam
Ps. ten post to tylko ostrzezenie dla tych, którzy wchodza w swiat terrarystyki. Nie chce tu nikogo obrazac, ale oni naprawde nie maja zadnej wiedzy i tym sposobem sprzedaja zwierzeta tylko po to zeby spzredac, a pozniej przychodzi taki klient i mowi ze mu zdechla jaszczurka to oni mowia - widocznie zle sie Pan nia opiekowal :[
Rece opadaja!!
Uprawnienia umieszczania postów