Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Czeladź M1

Mieszany widok

Dodi
    Guest

Czeladź M1

Świąteczna promocja gadów i zwierząt egzotycznych. Duży wybór węży, gadów, jaszczurek i ptaszników. Promocja pod patronatem firmy "Animals" Świętochłowice. (promocja do 24 grudnia)!!

ZAPRASZAM Witold Plucik

mdmarta
    Guest

Re: Czeladź M1

super sklep.super wybór.polecam.
    pozdrawiam rafal z wroclawia

ja tam wole Zabrzańskiego Animalsa Tam nie ma żadnych promocji może?? :>

Dodi nie da się nic zrobić z tym Coenobita?? bo dzwoniłem i na sklepie już nie ma a mój maluszek jest bardzo samotny

No wreszcie jakieś zmiany na lepsze w tym sklepie bo jeszcze do niedawna to wołało o pomstę do nieba. Byłem wczoraj (tzn. w sobotę 18 XII) i musze przyznać że całkiem całkiem Co prawda byłem ok. 21 i już chyba zamykali ale jeszcze zdążyłem sobie oblecieć i pooglądać.

Promocje ???? )) Ale owadów pewnie mało. Choć widzę poprawę w Zabrzańskim animalsie ) Tylko czemu w faunabox-ie podpisanym "Straszyk australijski 20 zł" są patyczaki (chyba rogate) ??? I jeśli to jest też cena promocyjna to do Czeladzi nawet nie jadę. A może weźmiecie ma sklep 100 Aretaonów ( Straszyków rogatych) ode mnie ( L1- L4) ??? Cena będzie bardziej promocyjna niż wasza ) Bez obrazy a ze straszykami pytam poważnie ) .

MIDO
    Guest

Napewno wpadne do czeladzi i coś moze kupie.
    Dziurek byłem niedawno w animalsie i nic takiego nie zauważyłem

Mido faunabox stał na podwyższeniu obok kasy po lewej stronie ( stały tam również i inne owady - prawidłowo opisane ale na australiany zwróciłem uwagę bo zaskoczyła mnie cena) . Byłem tam w zeszły czwartek ok godz 12:30 )

Kiedy bedzie Warszawski Animals ? bo u nas duzo ale cienkie te sklepy.
    Czekam na QuentinZOO ;]

szukam epicrates cenchria cenchria w jakiej cenie masz Dodi tego wężyka

Uprawnienia umieszczania postów