-
Biofil
dzisiaj odebralem terrarium na zamowienie z Biofila 30/40/30 (korek z tylu, kamien, norka z korzenia, dodatkowy korzen, poidelko, dno torfowe). No po prostu szok! pokazalem im zdjecie jakie terrarium mi sie podoba i zrobili replike Jest profesjonalnie skleione i wykonczone i do wysroju nie mam zadnych zastrzerzen- nic nie bede zmienial, jest super! Cena... powiedzieli mi na poczatku zebym sie przygotowal na koszt 120- 140 zl. przychodze do sklepu a gosc mowi 95 i pajak gratis!!! Polecam ten sklep wszystkim.
-
Re: Biofil
Biofil to Biofil :]
Pozdrowienia dla Sulka
Pozdrawiam
-
Takjest zawsze Ja zamówiłem terra dla zbozówki full wypas to po tyg było wyjebane i o z 600 na 550 zeszli sklep świetny
-
Biofil zawsze był jest i będzie THE BEST
-
też mi się podobało że jakiś gość wszedł i powiedział ze kupił tydzień temu dwie kruszczyce i mu padły a Sułek bez zastanowienia dał mu nowe No i dął mi na ręke ślicznego Leptolepis chrystyi ))
-
jak sie cos kocha to sie wklada w to cale serce i sa wyniki
pozdro Sulek )
-
Proste, że Biofil jest najlepszy. Czasem sklepy mają więcej funduszy i więszą przstrzeń (to nei znaczy, że mają więcej gatunków i akcesrtiów w ofercie). NIC nie jest porównywalne z klimatem panującym z Biofilu. Każdy terrarysta (pomijając pseudo terrarystów chcących posiadać gady dla podwyższenia swojego statusu spłecznego - takie socjologiczne stwierdzenie jest tam mile widzianym gościem. Jeżeli chodzi o terraria to nie sądze, żeby ktokolwiek w Polsce miał taki polot i finezję i DOŚWIADCZENIE
-
Sklep ten jest bezapelacyjnie najlepszy!
-
JA CHCE MIESZKAC W KRAKOWIE!!!
-
Wiecie co?
UROSŁEM
))))
Uprawnienia umieszczania postów