Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: mszyce

KOSIK BOSS
    Guest

mszyce

Przeczytałem tutaj na forum że można podawać modliszkom małym mszyce.Czy to prawda i czy jest to bezpieczne? Pozdrowionka dla wszystkich hodowców ;-)

Predator
    Guest

Re: mszyce

Ja karmiłem moje L1 mszycami. Na 20 przypadków, 5 mszyc sie bały, a jak łapały to odrzucały, a potem skakały jakby mszyca śmierdziała, a na 15 ze smakiem wcinały, nawet te, które wcześniej sie bały. Dawaj bez obaw, najwyżej nie zasmakuje, a otruć się, to sie na pewno nei otrują (no chyba ze mszyca chora :P)

mantid
    Guest

nie to nieprawda....

napisalismy tak zlosliwie zeby wszystkim pozdychaly wylęgi.... nasze opisy na stronie to jedna wielka mistyfkacja... nic nie jest prawdą, a zdjecia to fotomontaż....

mantid
    Guest

niektóre agtunki mszyc sa z jakis powodów źle tolerowne przez modliszki. W 100 % bezpiecznie mozesz karmić mszycami z klonu (zielonymi) i z czarnego bzu. Nie moze byc to jednak jedyny pokarm jaki podajesz modliszkom - traktuj go raczej jako uzupelnienie diety i pokarm awaryjny....

Kamil_777
    Guest

A takimmi z mojego żywopłotu (takimi czarnymi) mógłbym karmić?

KOSIK BOSS
    Guest

chciałem wam powiedzieć że moja próba podania modliszce mszyc nie powiodła się :-( modliszka padła niewiem czy z powodu tych mszyc czy z innego a mszyce te były czarne więc ja wam nie polecam nimi karmić

Uprawnienia umieszczania postów