Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: jak powinno

Mieszany widok

Pshemo
    Guest

jak powinno

Jak powinno mieć terra świerszcz czy to może być słoik czy coś wogóle bo własnie dziś dostałem kilka świerszczy więc zastanawiam sie czy musza mieć dużo miejsca czy mało? A po za tym czym sie odżywiaja?? Prosze o pomoc z góry dziekuje

Pshemo
    Guest

Re: jak powinno

Aha i jeszcze jedna przerażaja mnie tu takie wieści ,że po kilku dniach zdechła modliszka , następny koles pisze zdechła modliszka i następny i nastepny. Co to jest w końcu jakie sa częste przyczyny sa niedokarmienia, źle przechodziły wylinki, albo zatrucia i wiele tego tu wymieniać. Martwi mnie to ,że sa ładne piekne ale szybko zdychają!!! Jak dać modliszkam najlepsze bezpieczeństwo? Bo czytam stare posty i sa takie tragiczne! modliszka death co to znaczy!!!!!! Czy może wszyscy teraryści modliszek źle hoduja czy co bo ja zaraz bede miał modliszki i niechce by zaraz mi zdechła!!!! RATUNKUUUUU

Flametong
    Guest

swierszcze to sa straszne pakudy i moga ci sie pozabijac zeby tego nie robily to w slojiku utrzumuj im jakotaka wilgotnosc a do zarcia najlepiej salate przynajmniej ja tak daje i jest ok a terrarium dla swierszczy to chyba strata miejsca ale zalezy ile ich jest... modlichy najczesciej padaja ze starosci albo z powodu pasozytow ale to rzadziej no i po zle przebytych wylinkach jak bedzie miala jedzenie temp. ok 20-25 to wilgotnosc to wszystko powinno byc ok przynajmniej mojim tak sie dobrze zyje a jak chcesz wwwiiiiiiieeeeecej informacji to www.modliszki.com

PULSAR
    Guest

Swierszcze mozna karmic tez pokarmem dla rybek, otrebami i platakami owsianymi. Lepiej napisz na forum "ZWIERZETA KARMOWE".

snake_pyton
    Guest

Poza tym dużo modliszek pada z powodu chowu wsobnego, więc w najleprzych warunkach mogą paść bez wyraźnej przyczyny.

Uprawnienia umieszczania postów