Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: od kogo najlepiej kupić

bio1
    Guest

od kogo najlepiej kupić

Chciałbym kupić młode gastrice tylko nie wiem od kogo najlepiej kupować. Chcodzi mi o to żebym nie został oszukany. Prosze doradżcie mi.

BZYK
    Guest

Re: od kogo najlepiej kupić

Zdecydowanie Mantid lub Pulsar, 1000% gwarancji.

SID7426170
    Guest

Ja u nich jeszcze nic nie kupowałem ale podobno kolesie sa konkretni i znaja sie na tym co robią

tełko
    Guest

Moim zdaniem PULSAR i Mantid to goscie na których można polegac.

tełko
    Guest

Jeszcze nic nie kupiłem, ale wiem że można polegac.

rosea
    Guest

korzystałem z usług mantida i wszystko poszło znakomicie. polecam tego "pana". od PULSARA nie kupowałem, ale z tego co wiem tesh jest godny polecenia

m.borkowski
    Guest

Gastrica jest tak tania i popularna, że - przy całym szacunku dla mantida i Pulsara - nie ryzykujesz wiele kupując u innych

Kliknij sobie na człowieku (tam, gdzie w nagłówku listu napisane autor: ktośtam) a potem na linku "obejrzyj wszystkie wiadomości użytkownika" - zobaczysz, czy człowiek długo siedzi w temacie i pisze do rzeczy. Ja na tej podstawie sobie zwykle wyrabiam zdanie - i nie narzekam.

Pozdrawiam,
    Borek

gicker
    Guest

Witam

Ja robiłem interesy z Mantidem i Pulsarem i powiem ze jestem bardzo zadowolony, tranzakcja pzrebiegła szybko i sprawnie

Pawloosh
    Guest

Witam! Ja kupowałem (już dobre kilka miesięcy temu, niemal rok) ptasznika u Kudłatego i Mantida. ZDECYDOWANIE polecam, w oczy rzuca się przede wszystkim profesjonalizm, rzetelność i uczciwość, świetne ceny (płaci się przy tym za najwyższą jakość) i chęć niesienia pomocy początkującym- odpowiedzą na każde, najbardziej naiwne pytanie. Kurczę, zapomniałem zaraz po zakupie zareklamować Kudłatego i Mantida, czynię to jednak teraz. Naprawdę polecam!

CRIMSON
    Guest

Mantid jest ok na 100%

Uprawnienia umieszczania postów