Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zoologiczne we Wrocku (część pn. i srodkowa)

RafalJG
    Guest

Re: Zoologiczne we Wrocku (część pn. i srodkowa)

cyclosternum - jesli masz pisac glupoty lub nabijac sie z uratowanych zwierzat to lepiej przemilcz to! Na prawde wychodzi tylko na glupka... z tego co widze to hodujesz kilka odmian pajaczkow itp... ciekawe jakie one maja warunki skoro sie smiejesz ze ktos probuje ratowac weza ktory juz prawie jest na wykonczeniu

POzdrawiam

BYŁAM ostatnio 5 grudnia. Wąż nie miał żadnych korzeni, wody mial trochę. Jak bylam wcześniej hm...w listopadzie, to miska z wodą była pusta...., ale szkoda zeczywiście węża. Tak jestem z Wroclawia, ale nie wiem czy byłaby możliwość spotkania.... . Niedługo, chyba jeszcze w tym tygodniu znowu wpadnę do Galerii, zobacze tego węża i napiszę szczegółowo co i jak. Pozdrawiam

Teraz szukają w galerii pracowników doświadczonych, wiec możecie się zatrudnić i poprawić warunki zwierzakom Co do galeriowych cen, to za irminie po 4 wylince chcieli 140 zł :] i w ogóle tam jest wszystko drogie:/ A obsługa - z tego co pamiętam jest tam jeden gostek ścięty na krótko, z dzirą na ręce i on jako jedyny orientuje sie w temacie. Mój kolega który interesuje sie akwarystyką zauważył to samo

aha - jest sklep w budynku Astyry - terraria, pająki, chyba jakieś świerszcze, kamyczki, korzenie (kupiłem zajefajny dwukolorowy za niewielką cenę) i kryjóweczki = miseczki cambridgei powiedzmy 7cm z nogami (równie dobrze mogło być 5 lub 10) był po 85 zł, blondi mała po 165

cyclosternum
    Guest

nie nabijam sie tylko sie ciesze ze wąz został uratowany!!
    i moge cie zapewnic ze moje pająki mają dobre warunki

RafalJG
    Guest

OK jesli sie nie nabijales to sorry Ale tak to odebralem <piwko>

cyclosternum
    Guest

plac swiebodzki może jeszcze w galerii ale tam ceny to pewno dużeee

Samael_
    Guest

bunio napisał(a):

A obsługa - z tego co
    > pamiętam jest tam jeden gostek ścięty na krótko, z dzirą na
    > ręce i on jako jedyny orientuje sie w temacie.

Bunio znam tego kolesia .Czesto popijalismy piwko .Chlopak zna sie na sprawie,sam trzyma lub trzymal pajaczki i jakies jaszczurki.Czasami mam u niego promocje 10 swierszczy w cenie 5

bunio napisał(a):

> Teraz szukają w galerii pracowników doświadczonych, wiec
    > możecie się zatrudnić i poprawić warunki zwierzakom

chodzi o ludzi znajacych sie konkretnie na gadach czy "ogolnych"?wiesz cos o tym wiecej?

Uprawnienia umieszczania postów