-
Hierodula et Plistospilota
Czy ktos z Was ma : Hierodula membranacea lub Plistospilota guineensis ? Czy one sa trudne w hodowli? Jakie najwieksze zwierzeta mozna podawac takim doroslym modliszkom? Podobno Hierodula dorosla moze lapac male kregowce, mianowicie jakie?
pozdro.
-
Re: Hierodula et Plistospilota
znaczy ja mam membranacee tylko, że L6. nie są zbyt wymagające, a co za tym idzie są wytrzymałe. lepiej podawać bezkręgowce
-
Widze z Twoich wypowiedzi ze modliszki chcesz trzymac tylko po to, zeby napawac sie widokiem duzych zwierzat zjadanych przez te owady Naprawde myslisz ze widok krwawiacej, piszczacej myszy to cos przyjemnego?
-
mylisz sie,bylem tylko ciekaw czy taka modliszka podola jakiemus kregowcowi malemu.Nie mam zamiaru dawac myszy jesli w ogole mialbym Hierodule. Ogolnie jestem bardzo ciekawski,dlatego moze niektorzy uwazaja ze sadystyczny do przesady. TAkze nie mam zajawki na punkcie cierpiacych zwierzat.
pozdrawiam.
-
podoła... ale nie radze karmić kręgowcami, a tym bardziej chwalić się tym na forum. jest to bardzo krwawy widok(ja nie karmiłem, ale widziałem zdjęcie).
Uprawnienia umieszczania postów