-
kopulacja modliszek gwinejskich
mam kilka pytań co do parzenia się modliszek, a konkretnie jak je do siebie dopuścić, i kiedy to najlepiej zrobić, i kiedy wiadomo że są gotowe do kopulacji.
-
Re: kopulacja modliszek gwinejskich
napisz to na forum modliszki a nie straszyki. dopuszczasz dwa trzy tygodnie po ostatniej wylince. ja zamknąłem parke w dużym akwarium i tak kilkanascie godzin ze soba spedzily samiec przyczepił sie do samicy i niechciał zejsc, ale samice zapylił
-
mojej samicy mineło już 3 tygodnie od ostatniej wylinki dobrze ją napasłem i wpuściłem do niej samca i nic zero zainteresowania ze strony samca tak jagby nie była jeszcze gotowa, bo podobno jak samica jest gotowa to wydziela chormony i samiec na ich punkcie wariuje a umnie nic samiec zastygł w bezróchu i tak z pół godziny az tu nagle zaczął się wycofywać.
-
-
a jak samica mi zje samca!!!!!!!! to co ja wtedy zrobię, ja wolę w dzien na kwiatku rzebym jak coś mógł je zozdzielić
-
To zrob tak jak mowisz, ale jezeli kopulacja potrwa dluzej niz dzien, to bedziesz musial zostawic je na noc. Ja tez zawsze lacze na kwiatkach doniczkowych.
-
dzięki za pomoc jutro będę miał pudełko świerszczy to ja dobrze nakarmie i dopuszcze do niej samca.
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH
Uprawnienia umieszczania postów