Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: KOPULACJA GASTRIC

chmielu1989
    Guest

KOPULACJA GASTRIC

posiadam 2 modliszki(samiec i samica) gastrice . oczywiscie po wszystkich wylinkach. chcialbym rozmnozyc te modliszk. przed proba kopulacji nakarmilem samice dobrze. jednak gdy wypuszczam samca za samicą on gdy tylko ją zobaczy odlatuje :/ wiec nie mam co myslec o dalszej kopulacji. raz samiec wlecial na samice jednak zle sie umocowal a samica zaczela uciekac i samiec spadł:/ co zrobic by doszlo do kopulacji ??:/jak zachecic samca ??(nie pomaga lekkie dmuchanie w skrzydla )

chmielu1989
    Guest

Re: KOPULACJA GASTRIC

zapomnialem dodac ze samiec tegowal tydzien temu inną samice i poszlo bez problemow czy tydzien wystarczy na wytworzenie spermatoforu???

Remus
    Guest

Ja mam 3 samców i tylko jeden kopuluje Dwóch pozostałych to chyba jakieś lewusy bo wogóle nie interesują się samicami.

koksik
    Guest

moze pedalki

Grzechoo
    Guest

koksik napisał(a):

> moze pedalki

sprobuj je polaczyc ze soba moze cos z tego wyjdzie

chmielu1989
    Guest

dzieki duzo sie dowiedzialem :\ moze ktos by dal normalną odpowiedz :\

PULSAR
    Guest

Poczekaj jeszcze ze 2-3 dni i dopusc drugi raz. Jak nie pomoze zrob tak: poloz samca w poblize samicy na jakas godzine, dwie. Jak nie bedzie podchodzil nawet pomimo dmuchania to wez go delikatnie na reke i umiesc na grzbiecie samicy. Zacznij lekko dmuchac. wiem ze brzmi to smiesznie, ale dziala.

Uprawnienia umieszczania postów