-
Re: Giełda w Częstochowie
Witam
W Pytonie nie udalo Ci sie kupic noworodka mysiego z prostego powodu - bo mnoza sie im tylko szczury i male szczurki dostaniesz
Co do sklepow:
na Daszynskiego - sporo zwierzakow ceny z kosmosu i wszystkowiedzacy sprzedawca hehe( pajak nimfa )
na Daszynskiego w bramie - bardzo mila pani sporo zwierzakow niestety wiekszosc ekspozycja
Tesco - sporo zwierzakow ale nierzadko w fatalnym stanie ( caly czas mam w pamieci kamka w strasznym stanie ), panie to chyba tylko statystki w tym sklepie, a i ceny z kosmosu
Auchan - bylem tam dawno, z tego co pamietam troche zwierzakow bylo w fajnych terra ale niestety ceny jak to w markecie z kosmosu
Pyton i Pyszczak - napisze tylko ze sa to moje ulubione sklepy w Czestochowie wiec cala wypowiedz moze byc stronnicza :P
-
Dokładnie, Pyton i Pyszczak najlepsze, reszta albo ceny nie takie albo wiedza pozostawia wiele do życzenia. Auchan i Tesco to juz nawet nie odwiedzam, mam uraz do "marketowych zoologicznych" Na Daszyńskiego centralnie wkurzający jest gość, delikatnie mówiąc :] Ten sklep w bramie spoko, boa "Berta" jest swietna.
-
masz przeciez swietochlowice niedaleko
PS. napisz cos na gg to pogadamy na inne sprawy
-
a widzieliście ceny z m1 w kaku???? zbożówka 30cm 290zł!!!!!0_0 masaka więc niegadajcie o wysokich cenach:/
Uprawnienia umieszczania postów