Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: wypadek i co teraz??

Foxtrott
    Guest

wypadek i co teraz??

gastrika podczas liniena na L8 spadla z galazki i probopwala liniec na ziemi. nie wyszlo jej to na dobre. wg mnie wszystkie koDczyny ma do wywalenia.
    co robic??? da rade ja karmic z reki tak jak kiedy skarmilem patyczaka bez nog az mo nie odrosly???

Remus
    Guest

Re: wypadek i co teraz??

To było ją przypiąć szpilką za koniec wylinki i by przeszła normalnie wyline.No chyba że nie było Cię w domu.Możesz spróbować karmić pęsetą,ale skoro piszesz że raczej wszystkie nogi uległy deformacji to nie wiem czy będzie z nią dobrze

Foxtrott
    Guest

znalazlem j jak bylo po wszystkim. niemoze teraz chodzic a odnóza chwytne staly sie niechwytne

Nazar
    Guest

Juz po niej. przykro mi

Hari
    Guest

Wg. mnie padnie.

PULSAR
    Guest

Nic nie mozesz juz zrobic. A ten patyczak to wylinial bez nog? Czy jakos go przykleiles czy juz imago byl?

Foxtrott
    Guest

patyczak to S. sipilis jakies 4 cm mial i mu poodrastaly nogi.
    codziennie salata karmilem i jadl mi z reki

sajmon
    Guest

ale w jaki sposób sie wylinił?

PULSAR
    Guest

W jaki sposob wylinial nie majac czego sie przyczepic by prawidlowo zrzucic stara chityne?

patrik
    Guest

ja też miałem taki przypadek ale przy 4 wylince wszędzie pisze ze to sie regeneruje itp. a naprawde to jest paskudna sprawa jeżeli chcesz aby przerzyła musisz o nią teraz bardzo dbać i czekać do nastepnej wylinki (neipamiętam ile w całym zyciu ma modliszka wylinek ale jezeli to jej ostatnia to niestety ale juz po modliszce a jak jesczez bedzie miała to jak napisałem musisz o nią dbać

Uprawnienia umieszczania postów