-
Zoologiczny "Dr Zoo" - Białystok
Lokal znajduje się na ulicy Pałacowej...
W sumie nic do nich nie mam ale...... śmieszą mnie :-)
Jakiś czas temu dałem im za darmo straszyki nowogwinejskie bo miałem za dużo...
Tydzień puźniej zachodze i co widze?
Kartke:
Patyczaki nowogwinejskie (te moje :-) ) L3 - 20 zł sztuka..... He he he
Ostatnio zachodze a oto ich cennik:
Agama brodata - 300 zł (jeszcze jakbym był ślepy na jedno oko przejdzie ale reszta...)
Gekon lamparci (młodziak) - 200 zł
Ptasznik kędzieżawy L7-L8 - 200 zł
Po prostu szok.
W sumie w Białymstoku wszedzie są takie ceny.... I jak tu cos kupić?
Zamienie odtwarzacz mp3 na Agamę brodatą !!! Więcej na gg: 3762246
-
Re: Zoologiczny "Dr Zoo" - Białystok
Nic nowego...
Ja sprzedawałem w Wawie nowogwinejskie i australijskie po 3 zł, a następnego dnia mieli po 25-30 zł
Lepsze były połamane i obgryzione, czasem bez 3 nóg, patyczaki rogate (15zł sztuka!), straszyki kolczaste (w tym samym stanie - 25 zł/sztuka).
W sumie nikt nie chciał kupić to wymieniłem u nich na karaczany i sobie rozmnożyłem
Ciekawe jak oni sobie wyobrażają handel.
-
Jeeeeny takie ceny w zoologach az są w Toruniu ja sprzedaje patyczaki za 1zl sztuka a oni po 3zl wystawiają....
-
Heh to prawda...ceny są duże ale to jeszcze nic......za każdym razem jak tam zachodzę to widzę : albo zdechłego legwana, czy inną jaszczurkę albo 6-8 dorosłych szczurów cisnących się w akwa 20X40 (czy coś takiego). I jeszcze jedno....widziałem jak sprzedawczyni dosłownie wrzucała mysie oseski do pudełka, które wcześniej trzymała w wiadrze!!(te oseski )
-
Ale i na kilińskiego są nie małe ceny. Jedynia warunki są tam troszkę lepsze.
Vargic nie znasz kogoś kto ma jakieś gady z Białegostoku do sprzedania ?
-
-
B.S czy wiesz dokładnie gdzie się ten lokal mieści i czy mają w sprzedaży gekony lamparcie lub agamkę brodatą?
-
w bochni w zoologi jest samica kedzioa po 11l za 290zł + mane tea 20na20 Spzedałem im doosłą szyszke za 70zł + tea na dudzi dzień patze szyszkoiec 160zł0_0
-
Sklep-róg Pałacowej i Warszawskiej,za Gołebiewskim,a niestety w zoologii jest 100%marża niestety....trzeba zapłacić za lokal światło,nakarmić a takia gadzina może w sklepie pomieszkać i ładnych parę miechów,poza tym ten facet stosuje system tzw.komisu:ktoś kupił np.lega za 150 zł jak miał np 40cm ,kiedyurósł do 1m ma go dośc i kombinuje ze powinien sprzedać go za co najmniej 400+ 100%=wa marżą i wychodzi 800,;1.3m zbożowka tam kosztuje 650,a rekordem była taeniura 1,5m za 900....pozdr.piotr
-
A co jeszcze dodam ,że z panią Justynką można pogadać. Raz przez godzine z nią rozmawiałem i jest naprawde fajna.
Ale z facetem już nie. Jak się dowie ,że coś innego się kupiło w innym sklepie to jedzie po klijentach ,że szok !
Uprawnienia umieszczania postów