Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zoologiczny "Dr Zoo" - Białystok

Mieszany widok

WaRiaT_1986
    Guest

Zoologiczny "Dr Zoo" - Białystok

Lokal znajduje się na ulicy Pałacowej...
    W sumie nic do nich nie mam ale...... śmieszą mnie :-)

Jakiś czas temu dałem im za darmo straszyki nowogwinejskie bo miałem za dużo...
    Tydzień puźniej zachodze i co widze?
    Kartke:
    Patyczaki nowogwinejskie (te moje :-) ) L3 - 20 zł sztuka..... He he he

Ostatnio zachodze a oto ich cennik:
    Agama brodata - 300 zł (jeszcze jakbym był ślepy na jedno oko przejdzie ale reszta...)
    Gekon lamparci (młodziak) - 200 zł
    Ptasznik kędzieżawy L7-L8 - 200 zł

Po prostu szok.
    W sumie w Białymstoku wszedzie są takie ceny.... I jak tu cos kupić?

Zamienie odtwarzacz mp3 na Agamę brodatą !!! Więcej na gg: 3762246

Dark Raptor
    Guest

Re: Zoologiczny "Dr Zoo" - Białystok

Nic nowego...
    Ja sprzedawałem w Wawie nowogwinejskie i australijskie po 3 zł, a następnego dnia mieli po 25-30 zł
    Lepsze były połamane i obgryzione, czasem bez 3 nóg, patyczaki rogate (15zł sztuka!), straszyki kolczaste (w tym samym stanie - 25 zł/sztuka).

W sumie nikt nie chciał kupić to wymieniłem u nich na karaczany i sobie rozmnożyłem
    Ciekawe jak oni sobie wyobrażają handel.

M.I.R.A.S.
    Guest

Jeeeeny takie ceny w zoologach az są w Toruniu ja sprzedaje patyczaki za 1zl sztuka a oni po 3zl wystawiają....

Heh to prawda...ceny są duże ale to jeszcze nic......za każdym razem jak tam zachodzę to widzę : albo zdechłego legwana, czy inną jaszczurkę albo 6-8 dorosłych szczurów cisnących się w akwa 20X40 (czy coś takiego). I jeszcze jedno....widziałem jak sprzedawczyni dosłownie wrzucała mysie oseski do pudełka, które wcześniej trzymała w wiadrze!!(te oseski )

WaRiaT_1986
    Guest

Ale i na kilińskiego są nie małe ceny. Jedynia warunki są tam troszkę lepsze.
    Vargic nie znasz kogoś kto ma jakieś gady z Białegostoku do sprzedania ?

b.s
    Guest

niom w Białym ostre sa ceny ale jest jeden taki osiedlowy zologik gdzie naprawde jest tanio jest roznicy kilkanascie złotych od cen internetoowych np. samica smithi l11 za 160zł
    kedziorek samice 50 zł i tp naprawde tanio ma tam zwierzaki itp goravo polecam

WaRiaT_1986
    Guest

B.S czy wiesz dokładnie gdzie się ten lokal mieści i czy mają w sprzedaży gekony lamparcie lub agamkę brodatą?

w bochni w zoologi jest samica kedzioa po 11l za 290zł + mane tea 20na20 Spzedałem im doosłą szyszke za 70zł + tea na dudzi dzień patze szyszkoiec 160zł0_0

Piotr Smółko
    Guest

Sklep-róg Pałacowej i Warszawskiej,za Gołebiewskim,a niestety w zoologii jest 100%marża niestety....trzeba zapłacić za lokal światło,nakarmić a takia gadzina może w sklepie pomieszkać i ładnych parę miechów,poza tym ten facet stosuje system tzw.komisu:ktoś kupił np.lega za 150 zł jak miał np 40cm ,kiedyurósł do 1m ma go dośc i kombinuje ze powinien sprzedać go za co najmniej 400+ 100%=wa marżą i wychodzi 800,;1.3m zbożowka tam kosztuje 650,a rekordem była taeniura 1,5m za 900....pozdr.piotr

WaRiaT_1986
    Guest

A co jeszcze dodam ,że z panią Justynką można pogadać. Raz przez godzine z nią rozmawiałem i jest naprawde fajna.
    Ale z facetem już nie. Jak się dowie ,że coś innego się kupiło w innym sklepie to jedzie po klijentach ,że szok !

Uprawnienia umieszczania postów