Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: RUSZYŁA STRONA

Mieszany widok

mantid
    Guest

RUSZYŁA STRONA

Serdecznie zapraszamy na poświeconą modliszkom stronę.

adres jest prosty:

www.modliszki.com

Na razie jest to wstepna wersja. Bardzo prosimy o wszelkie uwagi. Piszcie na forum co chcielibyscie na tej stronie znalezc.... Strone bedziemy w miare wolnego czasu i mozliwosci poszerzac o dalsze dzialy i opisy.
    Jesli chcecie krytykowac to robcie to konstruktywnie...

serdecznie pozdrawiam

mordd
    Guest

Re: RUSZYŁA STRONA

Treści nie tknę bo się nie znam, ale graficznie i funkcjonalnie jest super. Lubię umiar i prostotę - świetna stronka.

mantid
    Guest

dzieki.....

ross
    Guest

Tylko pogratulowac wspanialej stronki, ale wedlug mnie powinno znalesc sie tam cos takiego jak zdjecia terrariow. Zaraz zaczniecie krzyczec zebym poszukal sobie w archiwum, ale umierzcie mi szukalem i nie ma nic szczegolnego. Ja mam swoja pierwsza modliszke (Gastrica) teraz jest dopiero L5, ale bede mial problem z urzadzeniem pozniej terrarium dla niej. Wiem ze powinny byc tam jakies patyki zeby mogla przechodzic wylinke i sobie pozwisac, ale przeciesz terrarium moze byc bardzo ladna ozdoba.

daid
    Guest

Mandit brakuje mi zdjęć tych wszystkich waszych modliszek, graficznie super zrobiona. Co do treści tam zawartych jeszcze nie wiem bo nie przeczytałem dogłębnie wszystkiego

PULSAR
    Guest

Poczekaj strona jest ciagle rozwijana.
    A tak nawiasem mowiac to myslalem ze juz sie nie doczekam az ruszy porzadna polska strona o modliszkach. Myslalem wiele razy zeby rzucic ten pomysl, ale slyszalem ze Ty i Kudlaty nie chcecie wspolpracowac, ze wolicie robic dodatki do terrarium.com.pl wiec sie nie odzywalem. No ale w koncu jest
    Sluze swoja pomoca.
    Jak bedzie galeria to oferuje swoje zdjecia w b. dobrej jakosci

Remus
    Guest

No nareszcie jest ))

Fredomirek
    Guest

MAntid gratuluje, stronka rzeczywiście świetna, miło się ją ogląda, przejżysta .. czegóż więcej chcieć? A no galerii ale rozumiem, że stronka dopiero została zrobiona. Mam nadzieję, że będzie się rozwijać jak najlepiej, pozdrawiam i życze sukcesów w rozbudowie stronki!

Pozdrawiam, Piotr

Nook
    Guest

Galeria wkrótce powstanie, jeszcze zdaje sie ze bedzie zmiana logo i dodanie loga Mantida i Kudłatego, oraz powstanie kilka podstronek i obszerna systematyka

Metall
    Guest

Rozmawialem wczoraj z Kudlatym i wiem ze na pewno beda zdjecia wszystkich modliszek z dzialu ktore oni mieli lub maja, a jest tego spory , czyli bedzie co podziwiac, powstana opisy poszczegolnych gatunkow, tylko musimy bc cierpliwi, bo nie dysponuja tak duza iloscia czasu jak my.

BTW stronka bardzo dobra prosta graficznie i latwa w nawigacji.

Uprawnienia umieszczania postów