Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Rozwścieczanie modliszki..

Fredomirek
    Guest

Re: Rozwścieczanie modliszki..

A po co? W końcu istnieje szukanie po hodowanych gatunkach!? Chyba po to to powstało, czy się mylę????? :|

snaak
    Guest

moja religiosa jak podczas spaceru na kwiatkach wskoczyla na terra z jasczura a ta ja zobaczyla to momentalnie pozycja obronna i b glosne syczenie

Fredomirek
    Guest

Modliszka syczała.....????? Chyba jaszczurka tak? Czy źle zrozumiałem i masz syczące modliszki?

Pozdrawiam, PIotr

kudlaty
    Guest

Niektóre gatunki modliszek, w tym i religiosy, potrafią wytwarzać szeleszczący dźwięk pocierając skrzydłami o odłok.

mantid
    Guest

Zgadza się - modliszki potrafią bardzo głośno furkotać skrzydłami.

Co do spisu gatunkow, to uwazam ze wypisywanie gatunków w przypadku bezkręgowców nie ma sensu (za szybko sie to wszystko zmienia)....

mantid
    Guest

jesli zas chodzi o gatunki ktore hodujemy i hodowalismy z kudlatym.... to wkrotce (naprawde wkrotce) oficjalnie uruchomimy przygotowywana od dawna strone....

znajda sie tam rowniez odpowiedzi na najczesciej zadawne pytania, co pozwoli odciazyc tutejsze forum (i wykasowac 90 procent powtarzajacych sie postów)

Fredomirek
    Guest

Eh.. ja uważam że nawet wypisanie bezkręgowcow ma sens .. w końcu nie chodzi o liczenie młodych modliszek czy patyczakow ktore sie urodzily ale o gatunki z ktorymi mamy lub mielismy stycznosc. Czy to tak trudno raz na miesac poswiecic pol godzinki na to?

mantid nie moge sie doczekac stronki

Pozdrawiam, Piotr

piteer
    Guest

aaaaa moja gwinejska jest zbyt agresywna!!!!!!!! wystarczy ze zdejme z nią pokrywe terra zeby wyczyscic i wrzucić świerszcza to ona wsciewka się .Raz mojemu bratu przleciała kawałek bo ją wyjął z terra.!!!!

snaak
    Guest

tak wyrazilem sie troszke malo fachowo to byl dzwiek wydawny przez skrzydla ale przypomina syczenie i jest donosne

Uprawnienia umieszczania postów