-
Re: Rozwścieczanie modliszki..
A po co? W końcu istnieje szukanie po hodowanych gatunkach!? Chyba po to to powstało, czy się mylę????? :|
-
moja religiosa jak podczas spaceru na kwiatkach wskoczyla na terra z jasczura a ta ja zobaczyla to momentalnie pozycja obronna i b glosne syczenie
-
Modliszka syczała.....????? Chyba jaszczurka tak? Czy źle zrozumiałem i masz syczące modliszki?
Pozdrawiam, PIotr
-
Niektóre gatunki modliszek, w tym i religiosy, potrafią wytwarzać szeleszczący dźwięk pocierając skrzydłami o odłok.
-
Zgadza się - modliszki potrafią bardzo głośno furkotać skrzydłami.
Co do spisu gatunkow, to uwazam ze wypisywanie gatunków w przypadku bezkręgowców nie ma sensu (za szybko sie to wszystko zmienia)....
-
jesli zas chodzi o gatunki ktore hodujemy i hodowalismy z kudlatym.... to wkrotce (naprawde wkrotce) oficjalnie uruchomimy przygotowywana od dawna strone....
znajda sie tam rowniez odpowiedzi na najczesciej zadawne pytania, co pozwoli odciazyc tutejsze forum (i wykasowac 90 procent powtarzajacych sie postów)
-
Eh.. ja uważam że nawet wypisanie bezkręgowcow ma sens .. w końcu nie chodzi o liczenie młodych modliszek czy patyczakow ktore sie urodzily ale o gatunki z ktorymi mamy lub mielismy stycznosc. Czy to tak trudno raz na miesac poswiecic pol godzinki na to?
mantid nie moge sie doczekac stronki
Pozdrawiam, Piotr
-
aaaaa moja gwinejska jest zbyt agresywna!!!!!!!! wystarczy ze zdejme z nią pokrywe terra zeby wyczyscic i wrzucić świerszcza to ona wsciewka się .Raz mojemu bratu przleciała kawałek bo ją wyjął z terra.!!!!
-
tak wyrazilem sie troszke malo fachowo to byl dzwiek wydawny przez skrzydla ale przypomina syczenie i jest donosne
Uprawnienia umieszczania postów