Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: kilka pytan dla hodowów mod..

Grzechoo
    Guest

Re: kilka pytan dla hodowów mod..

moja gastrica po wyjeciu z terra znacznie sie ozywia. tak sie larwa jedna rozbestfila ze lazi po mnie bez skrepowania. kiedy ja obserwuje przez szklo powiekszajace to holernie ja ciagnie i probuje mi wejsc na oko ?!? strasznie ja ciagnie. no coz widac oczy mam ladne a ta larwa to w koncu samica. hemia i te sprawy ;-P

Metall
    Guest

a co do muszek Double to da sie wychodowac. ostatnio jadlem duzo jablek i ogryzki ladowaly w koszu i tydzien pozniej po pokoju latalo mi ok 50-100 much, zlapalem ok 30 do butelki i teraz je hoduje, tamte co zostaly wybilem aerozolem na muchy , i za ok tydzien bede mial nowe muszki szkoda tylko ze one lataja

Anolis.
    Guest

Ello @ll.
    Polecam zrobić tak że zamątować strzykawkę i łapać po 1 w strzykawkę i wyciskac do modlich !! Da się tak zrobić (Sam tak robiłem) !!

men14
    Guest

A i no ja jeszcze do 2 punktu to zmieniam zdaniewczoraj kupiłem dorosłą h.membrancee do mojego samca i kurcze wczoraj mnie udziabała raz -niebolało ale za to dzisiaj cholipna tak mnie dziabneła że booolałooo i jeszcze franca mi zaczełą palca wcinać chodz była nażarta na maxa

Anolis.
    Guest

Ello @ll,
    Z ugryzieniami spotkałem się w Hodowlach (często mnie dziabnie moja Viridis) ale z jadaniem palca :/ Tego jeszcze nie widziałem

Pozdro

men14
    Guest

Tzn sorka no nie jadła mi palca tylko go gryzła tak jakby

Macik
    Guest

witam dobra juz wszystko wiem o modliszkach teraz szukam kogos kto ma naprawde tanio modliszki najlepiej L1,L2 albo L3

men14
    Guest

Możesz znalesc teraz dużo osób poszukaj po forach "sprzedam"od 2zł do 3zł takie małe L1 kosztują

Uprawnienia umieszczania postów