-
NOWE SKLEP ZOOLOGICZNY KATOWICE
w nowo otwartym centrum handlowym BELG mamy nowy sklep zoologiczny!!! coz za asortyment i coz za ceny!! bylem poogladalem myszki po 5zl, pare gadow i ryby! kanarek byl po 120zl!! a co do spraw zdrowia to agamka jakas taka "przybita i smutna" a rybki chore i dopiro kiedy powiedzialem czy sa leczone pani zpisala na kartce jakiemus panu ktory nimi sie zajmuje (jakby ona jako sprzedawczynie nie mola wlac lekarstwa) ze sa chore!!! a co do gadow to wiele sie nie znam ale tez nie wygladaly na szczesliwe choc warunki miale dobre, przynajmniej jak na moje oko tylko agamka jakas taka "osowiala" a i super swierszcze tez byly-cena tylko 90groszy!!! idzcie i podzielcie sie opiniami o tym sklepie!!! centrum handlowe BELG przy bibliotece slaskiej!!!
-
Re: NOWE SKLEP ZOOLOGICZNY KATOWICE
Swierszcze po 90groszy? buahahhaa
Myszki po 5zl? Normalna cena to 25-30gr za swierszcza a myszka to 2-2.5zl :/
Nie mowiac o okazjach...
-
A czy jakieś owady nie karmowe tam są (patyki,straszyki,modlichy bo o Liśćcach nawet nie myślę)???
-
nie zauwazylem zeby byly! moze maja ale daje 90% ze nie maja!!
-
mowicie ze 5 zl za mysz to presada u mnie to jest najtaniej w jednym sklepie sa po 6.10zl
-
Myślałem, że padnę. W zoologiku w Auchan mają myszki po 6 zł/szt.
-
za niedlugo pokarm dla naszych pupili (pajaki wewze itd) bedzie u nich drozszy nie nasze zwierzatka
-
umnie to najdrozej sa po 7 zł myszy a torebka kosztuje 1 zł to wychodzi 8
a swierszcze za 1 zł sztuka.
szczury 12zl torebka 1 zł
najtansze myszy to sa za 3 zł w iinych sklepach szczury 6
-
leprza akcja jest u mnie w zoologiku! maja myszki poprostu zafarbowane! różnokolorowe! róż, fiolet, niebieskie przeróżne kolory cena za malowaną mysz to 15zł a jest taka duża że ledwo je widać
-
COOOOOooooooooo??????? Ktoś farbuje myszki?????? Podał bym takich za znęcanie się nad zwierzętami!!! Może lepiej zamiast myszek niesz sobie ten sprzedawca głowę do olejnej wsadzi - to na pewno mu zwiększy obroty ( każdy przyjdzie popatrzeć na debila)!!! KRETYNIZM!!! Jeszcze mi powiedzcie , że ktoś te biedne farbowane myszki kupuje.
Uprawnienia umieszczania postów