Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: NOWE SKLEP ZOOLOGICZNY KATOWICE

Re: NOWE SKLEP ZOOLOGICZNY KATOWICE

ZE ZWIERZETA SA FARBOWANE TO ZADNA NOWOSC W PRZYPADKU AKWARYSTYKI-PRZYKLAD PRZEZROCZKA INDYJESKA- ALE KUR...ZEBY MYSZY FARBOWAC TO TRZEBA BYC IDIOTA!!

zamiast przeklinać, podajcie adres i nazwe sklepu

Byłem tam no niestety typowy supermarketowy sklep ,a że supermarket niewielki ("U belga" na Paderewskim) to i sklepik mały nastawiony głównie na właścicieli piesków i kotków ,a gady to tylko atrakcja dla zwiedzających jest tam jakaś mniej spotykana agama (przynajmniej ja taką pierwszy raz na oczy widziałem) na kartce pisze "agama motylkowa" niestety kosteczki prześwitują przez skórę,leży w jednym miejscu już 3 dzień (byłem tam trzy razy) chyba coś nie tak z jej łapką no i do okoła chodzą mączniaki. Sprzedające dziewczątko, "tylko sprzedaje" i cieszy się ,że ma pracę, no coż szkoda zwierzaka nie najlepiej wygląda i pewnie wkrótce w tym terra zamieszka kolejna ofiara tego typu sklepów.....

no czyli widze ze moje obserwacje nie byly bledne ze z agama cos nie tak! a ci do naszej przemilej sprzedawczyni to teoria tez sie potwierdzila-dziewczyna pracuje i tyle, a co do zwierzat i ich hodowli to wie e ptak ma skrzydla a rybka skrzela-ale wierze ze powoli wszystkiego sie nauczy!!!

RafalJG
    Guest

Sluchajcie, bo wyczytalem ze jestescie z Katowic... wezcie do reki telefon i zadzwoncie do powiatopwego inspektora weterynarii i nawet mozna do sanepidu!
    Niech zrobia im kontrole bo na prawde szkoda tych zwierzat!!

Zrobice tak! Na prawde!

chlopie to ja bym musial dzwonic co piec sekund tam bo gdzie ide to cos jest nie tak! zolwie chore ii nie ogrzewane, ptaki chore, jaszczurki marnie ygladaja! wiesz zwraca sie uwage w sklepie to malo Cie nie zabija!!!

Uprawnienia umieszczania postów