Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: SzreK

TylerPL
    Guest

SzreK

Był ktoś z was w szreku? Ja byłem dziś już drugi raz i na prawde polecam! Mają duży wybór gadów i przyzwoity pająków. Sprzedawca jest na prawde bardzo, bardzo miły! Powiedział i wszystko co i jak z terra, doradził... Jedyne co muszę skrytykować sklep to akwaria... w niektórych akwariach widać zdechłe ryby, a między akwariami są stare zasuszkone trupki rybek które wyskoczyłu z akwariów... :P Nie wgląda to najlepiej... Jeśli ktoś z ekipy Szreka wchodzi na to foum i przeczyta mojego posta to radze usunąć te suszone mięsko...

Pozdrawiam

Re: SzreK

ja byłam w szreku w wakacje i nie byłam zachwycona obsługa...poza tym chłopak-ekspedient nawet nie wiedział dokładnie jakie ma gatunki zwierzaków na ladzie... ale to pewnie był tylko 'wakacyjny dorobkiewicz' tak to szrek jest porządnym, nielicznym z naprawdę zadbanych sklepów, które wiedzą co robią

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ja tam jeszce co tydzien po myszki. Wedlug mnie to najlepszy sklep w Wawie. Nawet maja reklame na mojej stronce za darmo.
    Pozdrawiam

O ile sie nie myle to w Szreku sprzedaja brychelmy, czy one sa z Citesem? Nie jestem z salamandry ani innej chorej organizacji poprostu chce rozmnozyc pewien gatunek i uzyskac cites na mlode.

TylerPL
    Guest

Eee... nie wiem... sam zadzwoń i się zapytaj...

Nook
    Guest

wszyst5ko jest ok sklep ma b. dobra opinie lek. wet. zreszta trafi to na stronke szrek.pl

SZREK jest naprawdę świetnym sklepem, zwierzęta może drogie ale w Wawie wszedzie jest drogo. za to świerszcze o połowę taniej niż gdzie indziej. Przynajmniej dwóch sprzedawców zna się na rzeczy i zawsze są mili, ja kupując tam moją agamę brodatą dostałem wyprawkę (pudełko świerszczy i wapń) i zawsze gdy robię większe zakupy dostaję rabat. Najlepszy sklep w Wawie bez dwóch zdań.

Poza jedną małą wpadką, kiedy w akwarium siedziały zakrwawione myszy (biało-czerwone, dosyć patriotyczna kolorystyka :/). Rozumiem, że się samce pogryzły, one to potrafią, ale nie jest to widok dla klientów.

pozdrawiam, Karla

Owszem nie najgorszy, ale drogi (dlatego ja sklepom mowie nie)

Uprawnienia umieszczania postów