Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Modliszki w Czestochowie??

KaczmarP
    Guest

Modliszki w Czestochowie??

Wiecie moze gdzie mozna dostac modlisz, straszyki i patyczaki w Czestochowie??
    PILNE!!

Padre218
    Guest

Re: Modliszki w Czestochowie??

cze.
    Studjuje w Czestochowie i wiem gdzie mozna dostac.to bedzie ciezkie do wytlumaczenia ale sprobuje
    Gdy wsiadasz do tramwaju np.na alejach jedz w strone dworca PKP i pks,dokladniej to na rakow.jedziesz az do przystanku na zakrecie kolo wiaduktu.gdy wysiadziesz idziesz w strone przeciwna do kierunku jazdy tego tramwaja i odrazu w prawo przecinasz tory.nastepnie idziesz prosto do ksiegarni ,mijasz ja polewej i idziesz do zakamarku miedzy blokiem a bankiem (niewiem czy to jest jeszcze bank)i tam w rogu jest sklep!!!!
    powinienes trafic
    ten sklep moim zdaniem jest najlepszym sklepem terrarystycznym w Czewie.
    niestety wlasciciel mial miesiac temu pozar w domu gdzie trzymal duzo swoich gadzinek i duza ilosc ich splonela
    Dobrze jest jak bys trafil na wlasciciela (mlody chlopak,krotko obciety,czarne wlosy) on sie najlepiej zna!!!
    i proponuje ci jechac w kazdy dzien prucz czwartku bo jezdzi wtedy on zawsze na gielde.
    Co chodzujesz ???
    pozdrawiam Padre

KaczmarP
    Guest

Wielkie dzieki za opis moze trafie, a moze samochodem bedzie latwiej:-)
    Tylko jak????
    Narazie hoduje patyczaki rogate, wietnamskie, straszyki australijskie i straszyki kolczaste. Zrobilem terra dla modiszki i teraz chcialem ja sobie sprawic.
    P.S. Tez studjuje w Czestochowie :-)

KaczmarP
    Guest

Mozesz podac jakas ulice gdzie to jest??
    Jade z Al. NMP na Al. Wolnosci na rondzie na Al. Niepodlegosci i jestem na skrzyzowaniu Jagiellonskiej - Al. Wojaska Polskiego - Al. Pokoju i co dalej???
    A jak jakos inaczej to napisz.

Padre218
    Guest

w wiec jak jestes na jagiellonskiej skrecasz w Al.niepodleglosci nastepnie jedziesz źrodlana w prawo potem w sosnowa i nia do konca.zaparkujesz gdzies tam i idziesz w strone ksiegarni obracasz sie w prawo i w zaulku miedzy blokiem a bankiem jest tam sklep ktorego szukasz!!
    a najakim wydziale stuiujesz(bo ja na elektrycznym) i czy mieszkasz w akademiku (ja akademik) czy jestes miejscowy z rozeznania ulic wyglada ze jestes miejscowy
    tak mi sie przynajmiej wydaje ze cie dobrze prowadze

padre

sułek_
    Guest

potwierdzam ))
    to jeden z najlepszych sklepów dla terrarystów w Polsce a Przemek (właściciel) jest prawdziwym fachurą

KaczmarP
    Guest

Wielkie dzieki, trafilem:-)
    Sklepik choc maly jest naprawde bardzo dobry, swietna fachowa obsluga, masa gatunkow. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!

Huhros
    Guest

Przemek jest naprawde spoko, a tak wogole to wielu jest hodowcow owadow/ptasznikiw w czestochowie? moze jakies spotkanko (teraz mam wolne bo semestr zaczyna sie dopiero 24

Padre218
    Guest

Re: Modliszki w Czestochowie,czyzby jakis zlocik ;)

Czesc
    Ja jestesm za !!!!
    tylko kiedy i gdzie trzeba by dojsc do jakiegos kompromisu !

Czekam na propozycje. ja studjuje na politechnice i jestem z poza
    cze-wy.najlepiej pasuje mi w przyszly weekend (czyli koniec lutego poczatek marca), jak sa jacys chetni niech cos na ten temat napisza

Pozadrawiam Padre

Huhros
    Guest

Re: Modliszki w Czestochowie,czyzby jakis zlocik ;)

ja mieszkam w Czwie (tez studiuje na polibudzie
    co do terminu, to podporzadkuje sie bo teraz mam sporo czasu, a dojechac w dowolne miejsce nie zajmuje mi zbyt wiele czasu, wiec czekam na maila i bedzie wypas

Uprawnienia umieszczania postów