-
Modliszki w Czestochowie??
Wiecie moze gdzie mozna dostac modlisz, straszyki i patyczaki w Czestochowie??
PILNE!!
-
-
Re: Modliszki w Czestochowie??
Wielkie dzieki za opis moze trafie, a moze samochodem bedzie latwiej:-)
Tylko jak????
Narazie hoduje patyczaki rogate, wietnamskie, straszyki australijskie i straszyki kolczaste. Zrobilem terra dla modiszki i teraz chcialem ja sobie sprawic.
P.S. Tez studjuje w Czestochowie :-)
-
Mozesz podac jakas ulice gdzie to jest??
Jade z Al. NMP na Al. Wolnosci na rondzie na Al. Niepodlegosci i jestem na skrzyzowaniu Jagiellonskiej - Al. Wojaska Polskiego - Al. Pokoju i co dalej???
A jak jakos inaczej to napisz.
-
w wiec jak jestes na jagiellonskiej skrecasz w Al.niepodleglosci nastepnie jedziesz źrodlana w prawo potem w sosnowa i nia do konca.zaparkujesz gdzies tam i idziesz w strone ksiegarni obracasz sie w prawo i w zaulku miedzy blokiem a bankiem jest tam sklep ktorego szukasz!!
a najakim wydziale stuiujesz(bo ja na elektrycznym) i czy mieszkasz w akademiku (ja akademik) czy jestes miejscowy z rozeznania ulic wyglada ze jestes miejscowy
tak mi sie przynajmiej wydaje ze cie dobrze prowadze
padre
-
potwierdzam ))
to jeden z najlepszych sklepów dla terrarystów w Polsce a Przemek (właściciel) jest prawdziwym fachurą
-
Wielkie dzieki, trafilem:-)
Sklepik choc maly jest naprawde bardzo dobry, swietna fachowa obsluga, masa gatunkow. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!
-
Przemek jest naprawde spoko, a tak wogole to wielu jest hodowcow owadow/ptasznikiw w czestochowie? moze jakies spotkanko (teraz mam wolne bo semestr zaczyna sie dopiero 24
-
Re: Modliszki w Czestochowie,czyzby jakis zlocik ;)
Czesc
Ja jestesm za !!!!
tylko kiedy i gdzie trzeba by dojsc do jakiegos kompromisu !
Czekam na propozycje. ja studjuje na politechnice i jestem z poza
cze-wy.najlepiej pasuje mi w przyszly weekend (czyli koniec lutego poczatek marca), jak sa jacys chetni niech cos na ten temat napisza
Pozadrawiam Padre
-
Re: Modliszki w Czestochowie,czyzby jakis zlocik ;)
ja mieszkam w Czwie (tez studiuje na polibudzie
co do terminu, to podporzadkuje sie bo teraz mam sporo czasu, a dojechac w dowolne miejsce nie zajmuje mi zbyt wiele czasu, wiec czekam na maila i bedzie wypas
Uprawnienia umieszczania postów