-
Re: UWAGA POZNANIACY - NIE WARTO WCHODZIĆ DO TEGO SKLEPU!!!
Nie robię kryptoreklamy tylko jawną antyreklamę i reklamę. Nie chciałem pisać jednego posta że mi coś nie pasi bo wyszedłbym na malkontenta a tak napisałem o sklepie o którym może ktoś nie wiedział i mam nadzieję że przybędzie tamtemu klienteli. Zrobiłem tak ponieważ uważam również że jeżeli ktoś się stara być dla mnie miły i wyświadcza mi przysługi (a nie ma takiego obowiązku) to należy mu sie coś w zamian a na razie tylko tyle mogę dla niego zrobić.
-
Co do obslugi to rzeczywiscie brak kompetencji i fachjowego podejscia Natomiast co do Allegro to musisz rozrozniac ze sklep to co innego. Nietsety ale realia sa takie iz na Allegro wiekszosc sprzedawcow nie placi ZUSu, podatkow itd.. a sklepy niestety Jedno jest pewne... sklep jest o tyle lepszy bo widzisz co kupujeszz i wiesz ze ci nie padnie zwierzak, a podczas wysylki jest roznie (nie wspomne ze wysylka zwierzat jest zabroniona)
Ale co do obslugio to sie zgadzam... u mnie w sklepie (jak otworze :P ) bedziecie na pewno lepiej traktowani...
ps. odnosnie psrawy to tez zauwazylkem niekompetencje w jeleniogorskim sklepie. Sprzedawca jest spoko i w ogole uprzejmy, ale gdy spytalem z ciekawosci co by polecil do karmnienia weza zbopzowego (nie bylo oseskow) to odpowiedzial ze ma swierszcze....
-
Byłem tam kiedyś i fakt facet nie do zniesienia a jak sie dobrze trafi to mozna spotkac slep pełen wielkich "goryli" jak tam raz wlazłem to mnie widać niebyło :] i sie jeszcze pchali gośc sie zaczoł popisywać więc stwierdziłem nara!Byłem tam jeszcze puźniej facet nie do wyczymania!Tak jak pisze Maniak!On za wszelką cene chce aby u niego kupić i ledwo co cie niepobije jak nic niekupisz!Ja chodze tylko nieraz do tego drugiego sklepu gdzie są akwaria (z pogaszonym światłem i z zielonymi szybami ) i "ptakami" po świerszcze bo jak sie kupi 100 i ponad to p 30gr są chyba w Poznaniu taniej nie ma co?Ja ta Panią napotkałem jakoś mi niepodpadło jej zachowanie oprucz milczenia ale co tam niekturzy tak mają ! Jest jeszcze taki facet chyba mąż tej kobiety on jest wpozadku rozmawiałem z nim miły!
Uprawnienia umieszczania postów