Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: szczyt glupoty w sklepie!!!!!!!!

Re: szczyt glupoty w sklepie!!!!!!!!

Dokładnie Ale to nie jest dobry sklep.Facet nawet nie wie co sprzedaje.Kiedyś zamieniałem za żólwia Lasiodorę Parahybanę,to powiedział że to jest Lasidora Brachypelma Ale głupek!!!W Jeleniej nie ma dobrego sklepu

narazie nic tak o pytałem z ciekawości
    dzięki za odpowiedz

RafalJG
    Guest

No ten zoologiczny rzeczywiscie nie taki jak byc powinien...
    A w Jeleniej jest tylko kilka sklepow:

ARA - 1go Maja(jak to w ARzE czasami legwany, a tak to zatrzymali sie na wiewiorkach DEGI i gryzonia, troche ptactwa)

Sklep zoologiczny na Wiejskiej k. rynku na zabobrzu - gryzonie, troszke ptactwa, zlowie, akwarystyka... egzotyki BRAK calkowity

Sklep zoologiczny za kosciolem garnizonowym (nie znam ulicy)
    Akwarystyka, kilka ptaszyn...

Sklep zoologioczny na 1go Maja kolo Americanosa (nie wiem z kad nazwa"Zoologiczny" kupimy tam tylko karmy dla zwierzat (glownie dla Psow i kotkow). Kilka faunaBOXow i [chyba] akwaria (malutkie)

Sklep Zoologiczny w domu Kombatanta k.Ekonoma (swpomniany wyzej) wiec nie bede sie rozpisywal... ryby, kilka z egotyki (obsluga nieswiadoma tego co trzyma.. polecali dla weza zbozowego SWIERSZCZE!)

Podobnoi gdzies na zabobrzu tez jest sklep ale nie wiem gdzie...

Od Lutego na ul. 1go Maja lub w obrebie bedzie nowy sklep (jesli wszystko sie uda) Do ktorego juz dzis zapraszam... na pewno nie staniem na gryzoniach.. bedzie bdb wyposazony pod terrarystow, akwarystow itp...
    Dla psow i kotow juz jest jeden sklep dlatego za duzego wyboru w karmach nie ebdzie Juz dzis zapraszam!

Uprawnienia umieszczania postów