-
Re: Rośliny dla Brachypelma smithi!
Tak - ja zamieściłem tamten temat. Skończyło się na tym, że zakupiłem yukkę w wersji (miniaturka?), która wg sprzedawców nie powinna rosnąć na wyżej niż 30 cm (i faktycznie jej wzrost od ponad miesiąca się nie zmienił) - napisałem o tym w tamtym temacie i zapytałem również, czy na pewno liście juki nie są trujące, na co mordd odpowiedział, że przecież pająk i tak liści nie gryzie ... Wypomniałem mu brak pomyślunku przy umieszczaniu takiej wypowiedzi i chyba moderator się zawstydził, bo temat zniknął.
Faktem jest, że zanim zaczęła się dyskusja o juce, to kilku użytkowników forum podało ciekawe gatunki roślin, które mogły się przydać innym. Więc nie wmawiaj, mordd, nikomu, że topic poświęcony był debatowaniu nad upychaniem juki, bo raz: nikt nic nie upychał (juka się mieści idealnie - musiałem tylko jeden liść leciutko przygiąć, co najwyraźniej roślince nie przeszkadza, bo jakoś trzyma się bardzo dobrze); dwa: znajdowały się tam już cenne odpowiedzi z jukką nie mające nic wspólnego. Jak już CI tak bardzo przeszkadzała dyskusja o mojej roślince, to wystarczyło pokasować kilka postów, a nie cały temat, który był chyba jedynym na tym forum poświęcony roślinom dla nadrzewnych ptaszników... Jeśli się da, to przywróc go, mordd...plz.
Uprawnienia umieszczania postów