-
Slep w wawie
Witam, od niecałego tygodnia, jako dumny student SSGW na kierunku Weterynaria poznaje Stolicę :-) I mam pytanko do was, gdzie w tym molochu znaleść jakieś terrarystyczno-entomo-zoologiki ???
Pozdrawiam. Greg
-
Re: Slep w wawie
koło zoo... sklep "Smok"... jest malutki ale ma sporo fajnych i zdrowych zwierzaczków... apropos sggw... to gratulacje... czeka Cie mnustwo wkówania...
-
http://www.szrek.pl
Przyłączam się do gratulacji
-
Witam
,,ma sporo fajnych i zdrowych zwierzaczków" - moze fajnych ale na pewno nie zdrowych!!!
Zwierzaki trzymane tam maja tragiczne warunki np. dorosla agama brodata jest trzymana w terra 40X30X30. One sie tam mecza!! Nie polecam smoka tymbardziej ze jest strasznie drogi!!
Pozdrawiam
-
Na Ursynowie można dorwać trochę owadów i innych bezkręgowców (ale dawno tam nie sprawdzałem):
-Sklep w supermarkecie Tesco (przy stacji metra Kabaty)
-Sklep w supermarkecie E. Leclerc (niedaleko stacji Stokłosy)
-Centrum Egzotyki (ul. Czerniakowska 149)
A najlepiej poszukaj w spisie terrarystów, jest tu sporo terrarystów ze stolicy, często lepiej "wyposażonych" niż niejeden ogród zoologiczny np. Mantid.
Na 100% wyjdziesz na tym taniej.
-
Generalnie nie ma w Wawie sklepu " z prawdziwego zdarzenia"
-
Polecam Szrek'a ma pradze (centrum Szembeka www.szrek.pl) i sklep na Warszawa Wileńska... Nazywa sie kakadu. Kupiłem tam mojego pająka (B. Boehmei) i jestem zadowolony z obsługi i sklepu. Polecam oba te sklepy w których byłem... Witam w warszawie, naszej pięknej stolicy gdzie obcy zginie i też gratuluje
Uprawnienia umieszczania postów