Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Slep w wawie

Mieszany widok

justGreg
    Guest

Slep w wawie

Witam, od niecałego tygodnia, jako dumny student SSGW na kierunku Weterynaria poznaje Stolicę :-) I mam pytanko do was, gdzie w tym molochu znaleść jakieś terrarystyczno-entomo-zoologiki ???

Pozdrawiam. Greg

Re: Slep w wawie

koło zoo... sklep "Smok"... jest malutki ale ma sporo fajnych i zdrowych zwierzaczków... apropos sggw... to gratulacje... czeka Cie mnustwo wkówania...

xol
    Guest

http://www.szrek.pl
    Przyłączam się do gratulacji

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    ,,ma sporo fajnych i zdrowych zwierzaczków" - moze fajnych ale na pewno nie zdrowych!!!
    Zwierzaki trzymane tam maja tragiczne warunki np. dorosla agama brodata jest trzymana w terra 40X30X30. One sie tam mecza!! Nie polecam smoka tymbardziej ze jest strasznie drogi!!
    Pozdrawiam

Dark Raptor
    Guest

Na Ursynowie można dorwać trochę owadów i innych bezkręgowców (ale dawno tam nie sprawdzałem):
    -Sklep w supermarkecie Tesco (przy stacji metra Kabaty)
    -Sklep w supermarkecie E. Leclerc (niedaleko stacji Stokłosy)
    -Centrum Egzotyki (ul. Czerniakowska 149)

A najlepiej poszukaj w spisie terrarystów, jest tu sporo terrarystów ze stolicy, często lepiej "wyposażonych" niż niejeden ogród zoologiczny np. Mantid.
    Na 100% wyjdziesz na tym taniej.

Generalnie nie ma w Wawie sklepu " z prawdziwego zdarzenia"

TylerPL
    Guest

Polecam Szrek'a ma pradze (centrum Szembeka www.szrek.pl) i sklep na Warszawa Wileńska... Nazywa sie kakadu. Kupiłem tam mojego pająka (B. Boehmei) i jestem zadowolony z obsługi i sklepu. Polecam oba te sklepy w których byłem... Witam w warszawie, naszej pięknej stolicy gdzie obcy zginie i też gratuluje

Uprawnienia umieszczania postów