-
Re: "nielegalne" pytanie
Kiedys w Geancie widzialem jako zanete dla ryb kielki konopii wlasnie (pudelko jak na pinki, wyladowane po brzegi, kosztowalo cos ok 3 pln). Jak nie znajdziesz konopii to jeszcze mozesz sie pomeczyc z klonem ozdobnym (odpowiednia odmiana, niestety nie mam pojecia jaka). Ja mam taki listek w porfelu, przy dowodzie os.. Juz niejednemu policjantowi sie glupio zrobilo kiedy okazalo sie ze ja mam racje (tzn ze to nie lisetk maryski):P
-
TerrarystaTerrorysta
Guest
Mysle, ze na jarmarku nasion pod nazwa lacinska nie dostaniesz, ale jesli cie to interesuje, zerknij na http://pl.wikipedia.org/wiki/Konopie. Jak pisalem wczesniej, to prawie to samo, co zwykla trawa
Jesli chcesz, moge sie rozejzec u siebie za nasionami i wyslac ci, jak znajde. Bez prowizji, jedynie koszt zakupu i wysylki. Same nasionka powinny kosztowac grosze, pewnie kilka pln za kilo.
Jak chcesz, pisz na maila.
PS. nie daje gwrancji, ze beda, bo moze sa tylko sezonowo.
-
w terra jest bardzo duza wilgotnosc i nie jestem pewien czy "trawka" by w nim nie zgnila
-
konopie siewne C. sativa rosną jak chwast, w krakowie, gdzies blisko rynku, przecznica ul sw tomasza, nie pamientam juz dokładnie, ale napewno jest sklep nasienny w którym sprzedaja konopie siewne, zrób sobie wycieczke do krakowa
marek z rybnika
Uprawnienia umieszczania postów