Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: konopia

Nephentes_Hybrida
    Guest

Re: konopia

nie kupiłem w zoologicznym tylko w ogrodniczym za 4 zł :P i najprawdopodobniej jest zwykła konopia, ale mam wtyki i wiem, że sprzedawca ma indyjską na zapleczu trza się wybrać

Nephentes_Hybrida
    Guest

już mam pełno kiełków...........

Paszczur
    Guest

hehe dzbaneczniku i co sie tak chwalisz ?? a już sie dowiedziałem że ta konopia co ty wziąłeś to zwykła konopia siewna. Więc jej zawartość thc wynosi 0,0 %

Nephentes_Hybrida
    Guest

otóż mój (pa)szczurze każda konopia ma zawartość THC, a ta ma jej ok. 0.2

Mimi.
    Guest

u mnie na targu jest kg za 12 zl. Każda konopia ma zawartość THC ale taka z targu raczej bardzo nikłą, ale mimo wszystko wdzięczne roślinki z nich;-)

A czy czasem na uprawe jakichkolwiek konopi nie trzeba miec jakiegoś pozwolenia? No bo jak policja ma rozróżnić siewną od indyjskiej skoro są prawie identyczne...?

Mimi.
    Guest

No a tak w ogóle to jest to świetny pokarm dla straszyków...

ROCES
    Guest

kazda odmiana Canabis sativa posiada jakies ilosci THC, jest tego albo wiecej albo mniej.

BooYaKa
    Guest

A kiedyś jakiś koleś w Polsce z nasion konopii dla papug wyhodował zbiory warte jakieć 250 tysięcy złotych.Była w nich spora zawartość THC.Pały go zwinęły.

Mimi.
    Guest

hehe.

patyk
    Guest

Bardzo interesuję się ganją, mam ładną kolekcję poradników dotyczących hodowli (jak ktoś chce to niech napisze na maila a na pewno wyślę) posiadanie nawet jednej konopii siewnej w chcacie jest nielegalne, ale wśród hodowców istnieją pewne zasady. Jeśli ich przestrzagasz to policja na pewno się nie skapnie co masz w szafie.

-nikomu nie mów
    -nikomu nie sprzedawaj
    -z nikim sie nie dziel

Uprawnienia umieszczania postów