-
Re: konopia
nie kupiłem w zoologicznym tylko w ogrodniczym za 4 zł :P i najprawdopodobniej jest zwykła konopia, ale mam wtyki i wiem, że sprzedawca ma indyjską na zapleczu trza się wybrać
-
już mam pełno kiełków...........
-
hehe dzbaneczniku i co sie tak chwalisz ?? a już sie dowiedziałem że ta konopia co ty wziąłeś to zwykła konopia siewna. Więc jej zawartość thc wynosi 0,0 %
-
otóż mój (pa)szczurze każda konopia ma zawartość THC, a ta ma jej ok. 0.2
-
u mnie na targu jest kg za 12 zl. Każda konopia ma zawartość THC ale taka z targu raczej bardzo nikłą, ale mimo wszystko wdzięczne roślinki z nich;-)
A czy czasem na uprawe jakichkolwiek konopi nie trzeba miec jakiegoś pozwolenia? No bo jak policja ma rozróżnić siewną od indyjskiej skoro są prawie identyczne...?
-
No a tak w ogóle to jest to świetny pokarm dla straszyków...
-
kazda odmiana Canabis sativa posiada jakies ilosci THC, jest tego albo wiecej albo mniej.
-
A kiedyś jakiś koleś w Polsce z nasion konopii dla papug wyhodował zbiory warte jakieć 250 tysięcy złotych.Była w nich spora zawartość THC.Pały go zwinęły.
-
-
Bardzo interesuję się ganją, mam ładną kolekcję poradników dotyczących hodowli (jak ktoś chce to niech napisze na maila a na pewno wyślę) posiadanie nawet jednej konopii siewnej w chcacie jest nielegalne, ale wśród hodowców istnieją pewne zasady. Jeśli ich przestrzagasz to policja na pewno się nie skapnie co masz w szafie.
-nikomu nie mów
-nikomu nie sprzedawaj
-z nikim sie nie dziel
Uprawnienia umieszczania postów