Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: bananowiec

mordd
    Guest

Re: bananowiec

alan_z@interia.pl Jest to zarówno moje hobby jak i zawód. Wiedzę książkową owszem mam - zdolność logicznego myślenia również.......

kocica
    Guest

"mord twoja ignorancja i waskie spogladanie naświet roślin ejst takie płutkie az po kostki !! z roslinami terz trzeba czasem eksperymentowac. Ale twoje ksiażkowe definicje i porady ze swieta roslin są mur beton nie do przejscia. jak chcesz to podaj maila to podeśle ci kilka moich zdjec które zrobiłęm"

drogi Paganus- ie twoja ignorancja i niewiedza na temat umiejetnosci, posiadanych roslin i ogromnego doswiadczenia jakie posiada mordd jest wprost proporcjonalna do malego wzrostu twojej roslinki..... to ze udalo Ci sie z jedna roslinka to pewnie dlatego ze miales wiecej szczescia niz rozumu bo tak sie sklada ze gdybys odrobil lekcje i poczytal dowiedzialbys sie ze mordd ma racje, ale coz... przycinaj tylkouwazaj bo kiedys sobie cos przytniesz za nisko... a to boli...

mordd
    Guest

Aż mnie zabolało......ale fakt, że jeden eksperyment nie świadczy o zasadzie......... NIE TNIJCIE BANANOWCÓW!

kocica
    Guest

tnijcie osty !!!!!!!!!!!! bo przyczepiaja sie do zwierzat

mordd
    Guest

Carduus - kilka gatunków))) ale to już off topic)) poza tym szczygly je jadają

kocica
    Guest

ty mnie szczyglami nie strasz )) bo przyprowadze swoje towarzystwo )

Banan
    Guest

Jako znawca bananuff wszelkiej masci stwierdzamze... banany cięcia nie lubia! koniec dyskusji! ;P ;P ;P ;P

Uprawnienia umieszczania postów