Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: salvia divinorum

czesiek
    Guest

Re: salvia divinorum

Cytat: "ta roślinka zawiera Salvinorin - jeden z najmocniejszych środków chalucynogennych na świecie ,
    jak juz wspominałem jest zupełnie legalna ,, a zadne dotychczasowe badania nie wykazały zadnych uszkodzeń( większych :] ) po spozyciu tego środka :P"

A ja w tym zdaniu widzę większe uszkodzenia
    Zanim dzieciarnia zacznie jeść i palić różne roślinki, niech się dzieciarnia nauczy pisać po polsku )).

BakuBak
    Guest

zanim pierniki zaczną prawić morały niech pomyślą o tych wszystkich zmarnowanych latach przez które nie na uczyli sie tego niegrzecznym jest wyrazanie opinji na temat osoby której sie nawet nie zna :] :]

czesiek
    Guest

Cytat: "które nie na uczyli sie tego niegrzecznym jest wyrazanie opinji na temat osoby której sie nawet nie zna :] :] "

Po tym tekście pierniki już znają tę osobę. To się nazywa poplątanie nerwowe .

Simooon
    Guest

Kiedys jeden koles sprzedawal przez net.Chyba ze starogardu.Kupilem palilem. Po prostu kosmos

N3mezis
    Guest

Witam,
    Jak ktos z was ma dostep do takiego chwasta to dajcie mi znac za ile sprzeda . Bo na Allegro nic niema a jestem zainteresowany .
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów