-
Re: Uwaga-Tego nie wiedzieliscie!!!!
Sorki, że tak w kawałkach piszę ale wiesz - skleroza Również niektore podkładki, używane do szczepienia powstały przez krzyżowanie różnych gatunków - selekcjonowane były w kierunku łatwości przyjmowania zaszczepionych zrazów i trwalości podkładki. Ponieważ szczepienie kaktusów było zawsze specjalnością Czechów i Japończyków tam głównie produkuje się i uprawia takie podkładki. Na małą skalę to nie ma oczywiście sensu bo dla znalezienia tej jednej dobrej trzeba przetestować ogromną ilość roślin.
-
dziękuję... teraz już będę milczał bo w sumie nic więcej o Tobie nie można powiedzieć... sprawia Ci przyjemność pojeżdżanie 15-latków... pokazałbyś, że jesteś w porządku gdybyś poprostu ominął ten post... po co wpędzać chłopaka w zakłopotanie?
-
Sprawia mi przyjemność negowanie idiotyzmów. To nie jest gazetka szkolna. Wiek rozmówcy jest dla mnie mało istotny bo wychodzę z założenia że zainteresowany czymś nastolatek może mieć ogromną wiedzę i warto z niek skorzystać. Jeśli jednak jej nie posiada to niezależnie od wieku głupie wypowiedzi trzeba sprostować. Treścią tego forum jest ponoć ROŚLINNOŚĆ a nie dodatek specjalny "fakty i mity" co zdaje się umyka moim drogim rozmówcom.
-
MataManx nie rozumiemoco ci chodzi z ta zaba. Spytalem tylko z ciekawosci bo nie wiedzialem ze zaby wytworzyly taka forme obrony.
-
daruj sobie te 'pedalskie' zwroty typu 'drogim rozmówcom' bo nie imponuje to mi.. a tak właściwie skoro rozmówcy są Ci drodzy(również ross) to czemu go jeździsz? możesz prostować jego błędne myślenie ale nie w taki sposób... gdybyś rozpoczął gadkę w inny sposób nie doszłoby do tak zażartej dyskusji - ross nie odpowiedziałby tak jak to zrobił... dobra.. nie chce mi się już pisać.. żegnam
-
Nio jak na mój gust nie nio bo widziałeś kogoś normalnego liżącego żabę jak dla mnie to już lepiej pójść na miasto i troche zielaprzyjarać zamiast biedne zwierzątko męczyć
-
Tyle w kwestii kultury odpowiedzi na posty. Spierdalaj i nie zawracaj dupy - jak rozumiem ta wersja jest ci bliższa.
-
-
MAjster,chyba za bardzo się bronisz....To skłania do myślenia hahahahaa
hatiras
-
trzeba być idiotą by śmiać się z czegoś takiego... zapewniam: gdy spędzam noc poza domem śpię zawsze z dupą przy ścianie...
Uprawnienia umieszczania postów